GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Κοντονή - Ιερώνυμου για το νομοσχέδιο αλλαγής ταυτότητας φύλου

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο. Σύμφωνα με π...


Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο νέος νόμος για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του υπουργού Δικαιοσύνης, λόγω της παραπληροφόρησης που υπάρχει σχετικά με το θέμα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις διεθνείς δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα για το συγκεκριμένο θέμα, όπως επίσης και για τις 16 αποφάσεις που έχουν ληφθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Τέλος, ο κ. Κοντονής ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις πολύ αυστηρές προϋποθέσεις που τίθενται στο νέο νόμο, αναφορικά με την αλλαγή ταυτότητας φύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση