GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η έκπληξη του Ομπάμα που έκανε τη Μισέλ να δακρύσει - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές κατά το παρελθόν την απεριόριστη αγάπη του στη σύζυγό του Μισέλ...


Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές κατά το παρελθόν την απεριόριστη αγάπη του στη σύζυγό του Μισέλ. Η αγάπη τους, ο «φρέσκος» έρωτάς τους και η μεταξύ τους σχέση, έχει γίνει επανειλημμένως θέμα στα διεθνή ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας του, χωρίς ποτέ οι δυο τους να δώσουν αφορμή για αρνητικά σχόλια.

Την Τρίτη ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα συμπλήρωσαν 25 χρόνια γάμου. Η Μισέλ βρισκόταν στην Πενσυλβάνια, για να μιλήσει σε εκδήλωση για τις γυναίκες και ο σύζυγός της αποφάσισε να της κάνει μία έκπληξη.

Έτσι, ετοίμασε ένα βίντεο, το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.

«Έπρεπε να σας διακόψω γιατί σήμερα συμπληρώνουμε 25 χρόνια γάμου με τη Μισέλ. Το γεγονός ότι με ανέχθηκες για ένα τέταρτο του αιώνα είναι μια αξιοσημείωτη απόδειξη για το τι είσαι ένας υπέροχος και υπομονετικός άνθρωπος. Ήταν πολύ πιο εύκολο για μένα, όχι μόνο επειδή είσαι μια υπέροχη σύντροφος, όχι μόνο γιατί είσαι μια πολύ καλή φίλη, κάποια που με κάνει να χαμογελώ, κάποια που πάντα θα σιγουρευόταν ότι θα έκανα το σωστό, αλλά επειδή ήσουν ένα υπέροχο παράδειγμα για τις κόρες μας και για ολόκληρη τη χώρα», είπε ο Μπαράκ Ομπάμα απευθυνόμενος στη σύζυγό του, στο μήνυμα το οποίο στη συνέχεια έκανε τον γύρο του διαδικτύου. «Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όσο οι άνθρωποι σε γνώριζαν όπως σε γνωρίζω εγώ, σε ερωτεύτηκαν». πρόσθεσε. «Είναι πραγματικά η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ, η επιμονή μου να σε ρωτήσω να βγούμε ραντεβού».

Ο Μπαράκ Ομπάμα, ανεβάζοντας το βίντεο στο facebook, έγραψε χαρακτηριστικά: «Διέκοψα τη συζήτηση της Μισέλ στο συνέδριο για τις γυναίκες στην Πενσυλβάνια για να της δώσω ένα μήνυμα για την 25η επέτειο του γάμου μας.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, η Μισέλ ξέσπασε σε δάκρυα ακούγοντας τον σύζυγό της.

Η Μισέλ Ομπάμα από την άλλη πλευρά, έγραψε στο twitter, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τον γάμο τους: «Ευτυχισμένη 25η επέτειος @barackobama. Ένα τέταρτο του αιώνα αργότερα, είσαι ακόμα ο καλύτερος φίλος μου και ο πιο εξαιρετικός άνθρωπος που γνωρίζω. Σ' αγαπώ».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση