GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τζον Σνόου "πρωτοτύπησε" και ντύθηκε ο ... εαυτός του σε πάρτι μασκέ

Πρωτοτύπησε ο Κιτ Χάρινγκτον, ο οποίος πήγε σε πάρτι μασκαρεμένων ντυμένος ως... Τζον Σνόου. Βέβαια ισχυρίστηκε ότι δεν έφταιγε αυτός, α...


Πρωτοτύπησε ο Κιτ Χάρινγκτον, ο οποίος πήγε σε πάρτι μασκαρεμένων ντυμένος ως... Τζον Σνόου. Βέβαια ισχυρίστηκε ότι δεν έφταιγε αυτός, αλλά η αρραβωνιαστικιά του, Ρόουζ Λέσλι.

Μιλώντας στο περιοδικό Heat ο Χάρινγκτον εξήγησε ότι «πρόσφατα πήγα σε ένα πάρτι γενεθλίων και το θέμα ήταν η "κακή γεύση". Ήμουν όμως στο Αμπερντίν και δεν ασχολήθηκα με το να φτιάξω κοστούμι».

«Έτσι μπήκα στο μοναδικό κατάστημα που ήταν ανοιχτό... και η γυναίκα που δούλευε εκεί είπε "ξέρετε μοιάζετε πραγματικά με τον άντρα που παίζει στο Game of Thrones και έχω μία στολή του σήριαλ"», είπε και πρόσθεσε: «Έβγαλε ένα κοστούμι του Τζον Σνόου, και η Ρόουζ μου ψιθύρισε στο αυτί "δεν θα σε αγαπώ εάν δεν το φορέσεις... Πρέπει να το κάνεις"».

Όμως, περιέγραψε την εμπειρία του ως «πραγματικά ενοχλητική», λέγοντας ότι «οι άνθρωποι που σερβίριζαν με κοίταζαν και πρέπει να σκέφτονταν "είναι θλιβερός άνθρωπος. Έχει έρθει ντυμένος με το ρόλο του". Νομίζω ότι η γυναίκα κατάλαβε ποιος ήμουν την ώρα που έφευγα από το μαγαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση