GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΚΑΪ "έσπασε” την απεργία της ΕΣΗΕΑ...

Ο ΣΚΑΙ πειθαρχεί στην του ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΥ εντολή: Υπονομεύουμε την απαίτηση της ΕΣΗΕΑκής 4ης Εξουσίας για: διακρίσεις-αδικία-ανισότητα- εκμ...

Ο ΣΚΑΙ πειθαρχεί στην του ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΥ εντολή:
Υπονομεύουμε την απαίτηση της ΕΣΗΕΑκής 4ης Εξουσίας
για:
διακρίσεις-αδικία-ανισότητα- εκμετάλλευση-εξουσιασμό
με προνομιακό ασφαλιστικό
στις πλάτες του λαού!
(συκοφαντίες ότι πειθαρχεί μόνο στις διαταγές της ΔΕΞΙΑΣ)

Αναλυτικά εδώ:
https://autenergos.blogspot.gr/2017/10/4.html 
----------------------------
Φωτης Παλλας
Ειναι αθλιος ο ρολος των δημοσιογραφων του ΣΚΑΙ να εργαζονται σε μερα απεργιας του κλαδου τους για μειζον θεμα.Δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια για την συμπεριφορα τους αυτη.Και το τυχον επιχειρημα περι του αγαθου της ενημερωσης δεν ισχυει εν προκειμενω,αφου οι περισσοτεροι εχουμε επιλεξει ξενους διαυλους για την εγκυροτερη ενημερωση μας στα περι την Ελλαδα και τον κοσμο ολο συμβαινοντα.ΤοΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΡΑΧΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ.
Υγ. Στοιχηματιζω οτι δινουν μαχη για την πρωτη συνεντευξη του.....Μπαρουφακη.Στο οικονομικο κολλαει το θεμα.
-----------------------------
Επιβεβαιώνοντας τις σχετικές φήμες που κυκλοφορούσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία από το απόγευμα της Δευτέρας, ο ΣΚΑΪ “έσπασε” την απεργία της ΕΣΗΕΑ.
Το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων έχει κηρύξει 48ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ, από τις 06.00 το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου μέχρι τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο αντιδράσεων για τη διάλυση του ΕΔΟΕΑΠ, το κανάλι του Ομίλου Αλαφούζου ωστόσο “έσπασε” την απεργία αυτή.

2 σχόλια

  1. ΑΝ σεν την σπουσε ο ΣΚΑΙ πως θα έβγαζαν τον ΘΕΩΔΟΡΟ ΠΕΛΑΓΙΔΗ που είναι φίλος του Σύμβουλος ΤΟΥ ΜΗΤΟΣΤΑΚΗ και καθηγητής= ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΛΈΕΙ κατά της ΧΩΡΑΣ μας;;;; και που θέλει να καταργηθεί το ΚΡΑΤΟΣ και οι φόροι από τους προύχοντες .. άλλα να ζουν απο το ΚΡΑΤΟΣ οι βουλευτές οι δικαστές, τα ασφαλισμένα σώματα, μερικοί πανεπιστημιακοί καθηγητές όπως αυτόν ΠΟΥ ΔΕΝ είχε πάρει χαμπάρι ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ την λεμοΎρα της ΝΕΑΣ ΣΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..αλλά ΣΉΜΕΡΑ κάνει κήρυγμα ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΊ Η ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα για να πάρει εμπρός η οικονομία ξεπούλημα χωρίς φόρο θελουν ΤΏΡΑ ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ..



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ohnSwinton..δημοσιογράφος..«ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ»

    ohn Swinton (1829-1901): Σκοτσέζος οικονομολόγος, δημοσιογράφος, αρθρογράφος και διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα NewYorkTimes (1860-1870) και στην προοδευτική εφημερίδα TheNewYorkSun (1875-1897). Ανάμεσα στις επιτυχίες του συγκαταλέγεται συνέντευξη που πήρε από τον KarlMarx τον Αύγουστο 1880 και δημοσιεύτηκε στην προοδευτική εφημερίδα Sunστις 6 Σεπτεμβρίου 1880. O John Swinton, όταν μια νύχτα του 1880 σε μια σύναξη δημοσιογράφων κάποιος έκανε μια πρόποση «στο ανεξάρτητο του Τύπου», απάντησε: «Δεν υπάρχει κάτι, μέχρι τη σημερινή μέρα στην Αμερική, που να χρίζει τον τίτλο ‘ανεξάρτητος Τύπος’. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Δεν υπάρχει ούτε ένας από εσάς που να τολμάει να γράψει την ειλικρινή του γνώμη, και αν το κάνετε ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν θα τυπωθεί ποτέ.

    Πληρώνομαι εβδομαδιαία για να κρατάω τις έντιμες απόψεις μου έξω από την εφημερίδα με την οποία συνδέομαι. Άλλοι από εσάς λαμβάνετε παρόμοιους μισθούς για παρόμοια θέματα και όποιος από εσάς φανεί τόσο ανόητος ώστε να γράψει ειλικρινείς απόψεις, θα βρεθεί στο δρόμο να ψάχνει για άλλη δουλειά.

    Αν επέτρεπα στις ειλικρινείς απόψεις μου να εμφανιστούν στην εφημερίδα μου, πριν περάσουν 24 ώρες, θα έχανα τη δουλειά μου.

    Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται κατάφορα, να διαστρεβλώνει, να διαβάλει, να κολακεύειτο θεό του χρήματος και να πουλάει τη χώρα του και τους συνανθρώπους του για το καθημερινό του ψωμί. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω και δεν μπορώ να καταλάβω τι ανοησία είναι αυτή η πρόποση στον ‘ανεξάρτητο Τύπο’.

    Είμαστε υποτελείς και εργαλεία των πλουσίων ανθρώπων που βρίσκονται στο παρασκήνιο.
    Είμαστε μαριονέτες, εκείνοι τραβάνε τα κορδόνια κι εμείς χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι δυνατότητες και οι ζωές μας είναι όλα ιδιοκτησία άλλων ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση