GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς και τραυματίες από την έκρηξη στην Γκάνα

Πληροφορίες από την Άκρα κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς από τις δύο ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν σε σταθμό υγροποιημένου φυσικού α...


Πληροφορίες από την Άκρα κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς από τις δύο ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν σε σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου και σε παρακείμενο πρατήριο καυσίμων στο βορειοανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας της Γκάνας.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, οι εκρήξεις σημειώθηκαν στις 19:30 τοπική ώρα (22:30 ώρα Ελλάδος) στη συνοικία όπου βρίσκεται η πανεπιστημιούπολη της Άκρας.
«Δυστυχώς υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, εργαζόμαστε για να εξακριβώσουμε τον αριθμό τους», δήλωσε ο υφυπουργός Πληροφοριών Κότζο Οπόνγκ Ενκρούμα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρώτη πυρκαγιά ουσιαστικά τέθηκε υπό έλεγχο και περίπου 200 αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στον τόπο του δυστυχήματος.
Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε σε σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου της κρατικής εταιρείας GOIL και επεκτάθηκε σε πρατήριο καυσίμων της Total στην απέναντι πλευρά του δρόμου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Οι αρχές ζήτησαν από τους πολίτες να απομακρυνθούν από την περιοχή.
Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση