GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Τσίπρα - Μητσοτάκη στη Βουλή -ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα είχαν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, λίγο πριν από τη διεξαγωγή της ονομαστι...


Κόντρα είχαν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, λίγο πριν από τη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.

"Έχετε χάσει την μπάλα. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Τελικά είσαστε γιαλαντζί φιλελεύθερος. Είστε σκληρά νεοφιλελεύθερος" είπε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη.

"Γιατί έχετε σηκώσει κουρνιαχτό για τα διεμφυλικά παιδιά που υφίστανται bullying στο λύκειο. Ποιος Θεός είναι αυτός ο ελεήμων και φιλάνθρωπος που μας οδηγεί να παίρνουμε αποφάσεις αυτά τα παιδιά να τα οδηγούμε στον εξευτελισμό και την αυτοκτονία; Και έρχεστε εδώ με την καραμέλα των ΑΝΕΛ και του κ. Καμμένου. Με τον Καμμένο στην κυβέρνηση πέρασε το σύμφωνο συμβίωσης, το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, περνάει τώρα αυτό το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου" συνέχισε ο κ. Τσίπρας.

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: "Ο κ. Καμμένος δεν είναι ακροδεξιός, αλλά τυχοδιώκτης. Δεν θυμάμαι τους ΑΝΕΛ και τον κ. Καμμένο να έχουν ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης. Ο κ. Καμμένος δεν το ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης αλλά εγώ".

"Αυτός ο ετερόκλητος κυβερνητικός σχηματισμός θα έχει ημερομηνία λήξης. Για τον μεν κ. Καμμένο προφανώς θα καταδικαστεί στην πολιτική αφάνεια. Εκτός αν του δώσετε μια θέση στο δικό σας ψηφοδέλτιο Επικρατείας" πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση