Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

  ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, δεν περνάει το άρθρο για την αλλαγή φύλου...

  Στον «αέρα» βρίσκεται το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, καθώς η επιμονή του υπουργείου Δικαιοσύνης να διατηρεί την διάταξη για τους 15χρονους λειτουργεί ως «νάρκη» για την έγκριση του «πυρήνα» των προωθούμενων ρυθμίσεων από την πλειοψηφία της Βουλής.

  Μέχρι στιγμής, το σύνολο των «πυρών» συγκεντρώνεται στην παράγραφο που προβλέπει την δυνατότητα αλλαγής φύλου σε ανήλικους. Όμως, καταψηφίζοντας την συγκεκριμένη διάταξη, καταψηφίζεται στο σύνολό του το άρθρο 3, που αφορά και την «φυλομετάβαση» των ενηλίκων.

  Στη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή, από το κυβερνητικό στρατόπεδο των 153 βουλευτών έχουν ήδη αποχωρήσει οι εννέα βουλευτές των ΑΝΕΛ, ενώ ακόμα πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προβληματίζονται για την τελική τους στάση, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να αναζητά «μαξιλαράκια» στην αντιπολίτευση, που κυμαίνονται από επτά -στην καλύτερη περίπτωση- έως 12 βουλευτές, στη χειρότερη.

  Ειδικότερα, το άρθρο 3 συγκεντρώνει την θετική στήριξη των 144 βουλευτών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των έξι βουλευτών του Ποταμιού. Όμως, οι Γεωργία Γεννιά, Νίνα Κασιμάτη, Δημήτρης Γάκης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Μάρκος Μπόλαρης από το κυβερνητικό κόμμα εκφράζουν ισχυρούς προβληματισμούς. Με αυτά τα δεδομένα, το νομοσχέδιο συγκεντρώνει από 145 έως 150 θετικές ψήφους.

  Ρυθμιστικό ρόλο για την εξέλιξη του νομοσχεδίου θα «παίξει» η στάση των 19 βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που επί της αρχής προσανατολίζεται στην υπερψήφιση. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί βουλευτές έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα καταψηφίσουν το άρθρο 3. Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση του κ. Δημήτρη Κρεμαστινού, που επισημαίνει: «Δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο με τη σημερινή του μορφή».

  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αύριο θα συνεδριάσει το συντονιστικό του κόμματος, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η τελική στάση. Δεν αποκλείουν, δε, να αποφασιστεί η καταψήφιση του άρθρου 3, καθώς, όπως υπογραμμίζουν, δεν συγκεντρώνει την κυβερνητική πλειοψηφία (σ.σ. καταψηφίζουν οι ΑΝΕΛ).

  Εάν τελικά η ΔΗΣΥ καταψηφίσει, τότε η κυβέρνηση θα ελπίζει μόνο στην «δεξαμενή» των οκτώ ανεξάρτητων βουλευτών. Πρόκειται για τους Νίκο Νικολόπουλο, Νίκο Μίχο και Δημήτρη Κουκούτση, που πιθανότατα θα καταψηφίσουν και τους Στάθη Παναγούλη, Κατερίνα Μάρκου, Δημήτρη Καρρά, Χάρη Θεοχάρη και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.


  Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 9 Οκτ 2017, 8:14:00 μ.μ.

  Από καλές και σούπερ έμπιστες πηγές μαθαίνουμε ότι το "Νομοσχέδιο" για Αλλαγή/Διόρθωση Φύλου και το Αλλαλούμ που προέρχεται μέσα από της Αντιφάσεις του ίδιου "Νομοσχεδίου" έχει το παρακάτω υπόβαθρο:

  Το Αυτό "Νομοσχέδιο" των Δανειστών επιδόθεικε δια μέσου της Επισκέψεως του Γάλλου Μακρόν (άλλωστε ο άρρωστος στα 15 του γνώρισε την δασκάλα/γυναίκα Του) στην κυβέρνηση της "Πρώτης Φοράς Αριστεροδεξιάς"!
  Και οι Αντιφάσεις και το Αλλαλούμ του περιεχωμένου του "Νομοσχεδίου" προέρχεται διότι οι συντάκτες του "Εργου" Αυτού Είναι Διάφορες Ομάδες Δανειστών από διάφορα διεθνή Funds/Clubs (Κτηνοβατών, Παιδεραστών, Βρεφοπαιδεραστών, Νεκρόφιλους, Κοκαϊνάκιδων, Ηρωϊνάκιδων, Αλκοολικών, Πολυδιχασμένων Ψυχικά Ατόμων, Δολοφονιών, Εμπορων Ανθρώπινων Οργάνων, και άλλα Ευγενοί Παγκόσμια Funds and Clubs) σε διάφορες γλώσσες!

  Και Επειδή το ΥΠΕΞ (Τμήμα Μεταφράσεων) Υπολειτουργά λόγω έλλειψη τόσο Επιστημονικού όσο και γενικά ειδικού προσωπικού, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΙΡΑΜΑΤΑ τόσων γλωσσών!

  Οι προσπάθειες του ΥΠΕΞ να δοθούν με Αδρά Αμοιβή σε ιδιωτικά μεταφραστικά κέντρα απέτυχε Οικτρά! Οι Επαγγελματίες Ιδιώτες Μεταφραστές όχι μόνο Αρνήθηκαν αλλά ούτε τα πιάσαν στα ... Χέρια Τους!

  ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΗΣΤΕΙΗ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΈΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ/ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


  Για τα Άνω ρωτήστε τόσο Σκουρλέτη, Κοτζιά, Καραγιαννίδη! Για συντομία χρόνου μην ρωτάτε ούτε Αλέξη, Χαμμένο και ΠτΔ διότι Αυτοί Είναι Χαμένοι στην Ζώνη Van Allen και Ούτε η ΝΑSA τους ψάχνει!  ΥΓ. ΕΛΛΑΣ ένας Παγκόσμιος ΒΟΘΡΟΜΑΧΑΛΑΣ (δίς)

  ΥΓ. Κριτές ΘΑ Σας Καταδικάσουν οι Αγέννητοι οι Νεκροί και ΕΓΩ/ΕΜΕΙΣ!

  Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, δεν περνάει το άρθρο για την αλλαγή φύλου... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm