GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αποκάλυψη: Ο ένας ένοπλος εκτελούσε τον Ζαφειρόπουλο και ο άλλος κρατούσε «όμηρο» τον συνεργάτη του

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος συνεργάτης...


Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου στη νέα συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε, περιέγραψε τα όσα έγιναν μέσα στο γραφείο της οδού Ασκληπιού.
Όπως είπε κάποια στιγμή όταν είχε βγει για λίγο από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και πήγε στο δικό του, ένας από τους δράστες τον ακολούθησε και αφού του έβγαλε το όπλο, του είπε να μείνει στο γραφείο του και να μην πάει ξανά στο γραφείο του δικηγόρου, στο οποίο είχε μείνει ο άλλος δράστης επίσης με όπλο.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, αυτό έγινε με σκοπό να μιλήσουν μόνοι, ο δράστης με τον άτυχο δικηγόρο, χωρίς να υπάρχει ο μάρτυρας συνεργάτης μπροστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση