GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην κορυφή του κόσμου η ελληνική ποδηλασία

Ο Έλληνας ποδηλάτης, Χρήστος Βολικάκης, μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει ένα μετάλλιο στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας του ...


Ο Έλληνας ποδηλάτης, Χρήστος Βολικάκης, μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει ένα μετάλλιο στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας του Βερολίνου ωστόσο εξαργύρωσε τις καλές του εμφανίσεις με βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη. Σύμφωνα με τα νέα rankings της παγκόσμιας ομοσπονδίας ο Χρήστος Βολικάκης βρίσκεται στην πρώτη θέση στο σκρατς με 1945 πόντους. Δεύτερος ο Άντριαν Τεκλίνσκι από την Πολωνία με 1929 πόντους και στην τρίτη ο Γάουχενι Καράλιοκ από την Λευκορωσία με 1725 πόντους.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βολικάκης ξεκίνησε τον τελευταίο χρόνο να αγωνίζεται στα καινούργια αγωνίσματα. Στόχος του είναι φυσικά η πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020.
Μεγάλο άλμα για τον Βολικάκη και στο αγώνισμα των πόντων. Ο Έλληνας πρωταθλητής από την 26η θέση βρίσκεται πλέον στην 13η με 1090 πόντους. Η είσοδός του στην πρώτη δεκάδα και εδώ δεν είναι κάτι ανέφικτο αφού ο Νικίτα Πανασένκο που βρίσκεται στη δέκατη θέση έχει 1200 πόντους.
Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση