GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημούλης: Υπάρχουν και κληρικοί που είναι ομοφυλόφιλοι

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον υποψήφιο για τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννη Ραγκούση κινείται ο επικεφαλής της ευρωομάδας τ...


Στο ίδιο μήκος κύματος με τον υποψήφιο για τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννη Ραγκούση κινείται ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι «υπάρχουν και κληρικοί που είναι ομοφυλόφιλοι και δεν είναι μεμπτό» για να αναφέρει στη συνέχεια πως «η Ιερά Σύνοδος, αντί να στέλνει εξώδικα και να απειλεί, ας μη στρουθοκαμηλίζει».
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Ραγκούσης μιλώντας στο περιοδικό antivirus αναφέρθηκε στο θέμα της ομοφυλοφιλίας τονίζοντας :
«Συγκεκριμένα για την Εκκλησία, είμαι απ’ αυτούς που πιστεύουν ότι και αυτή πρέπει να βγει μπροστά σε αυτόν τον αγώνα. Υποστηρικτικά. Γιατί αν θέλει να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία, πρέπει να σταματήσει να υποκρίνεται.
Προσωπικά, έχω συναντήσει εκπροσώπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας – σε ανώτατα κλιμάκια ακόμη και Μητροπολίτες – οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν. Τους αναγκάζουν και το κρύβουν.
Επειδή, λοιπόν, ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι επιλογή, είναι φύση, πρέπει η Ορθόδοξη Εκκλησία να σταματήσει την υποκρισία και να μπει μπροστά σε αυτή τη νέα εποχή που πρέπει να ξεκινήσει στην Ελλάδα. Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η θέση μου».
Δείτε την ανάρτηση του κ. Παπαδημούλη:

2 σχόλια

  1. Από καλές και σούπερ έμπιστες πηγές μαθαίνουμε ότι το "Νομοσχέδιο" για Αλλαγή/Διόρθωση Φύλου και το Αλλαλούμ που προέρχεται μέσα από της Αντιφάσεις του ίδιου "Νομοσχεδίου" έχει το παρακάτω υπόβαθρο:

    Το Αυτό "Νομοσχέδιο" των Δανειστών επιδόθεικε δια μέσου της Επισκέψεως του Γάλλου Μακρόν (άλλωστε ο άρρωστος στα 15 του γνώρισε την δασκάλα/γυναίκα Του) στην κυβέρνηση της "Πρώτης Φοράς Αριστεροδεξιάς"!
    Και οι Αντιφάσεις και το Αλλαλούμ του περιεχωμένου του "Νομοσχεδίου" προέρχεται διότι οι συντάκτες του "Εργου" Αυτού Είναι Διάφορες Ομάδες Δανειστών από διάφορα διεθνή Funds/Clubs (Κτηνοβατών, Παιδεραστών, Βρεφοπαιδεραστών, Νεκρόφιλους, Κοκαϊνάκιδων, Ηρωϊνάκιδων, Αλκοολικών, Πολυδιχασμένων Ψυχικά Ατόμων, Δολοφονιών, Εμπορων Ανθρώπινων Οργάνων, και άλλα Ευγενοί Παγκόσμια Funds and Clubs) σε διάφορες γλώσσες!

    Και Επειδή το ΥΠΕΞ (Τμήμα Μεταφράσεων) Υπολειτουργά λόγω έλλειψη τόσο Επιστημονικού όσο και γενικά ειδικού προσωπικού, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΙΡΑΜΑΤΑ τόσων γλωσσών!

    Οι προσπάθειες του ΥΠΕΞ να δοθούν με Αδρά Αμοιβή σε ιδιωτικά μεταφραστικά κέντρα απέτυχε Οικτρά! Οι Επαγγελματίες Ιδιώτες Μεταφραστές όχι μόνο Αρνήθηκαν αλλά ούτε τα πιάσαν στα ... Χέρια Τους!

    ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΗΣΤΕΙΗ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΈΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ/ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


    Για τα Άνω ρωτήστε τόσο Σκουρλέτη, Κοτζιά, Καραγιαννίδη! Για συντομία χρόνου μην ρωτάτε ούτε Αλέξη, Χαμμένο και ΠτΔ διότι Αυτοί Είναι Χαμένοι στην Ζώνη Van Allen και Ούτε η ΝΑSA τους ψάχνει!



    ΥΓ. ΕΛΛΑΣ ένας Παγκόσμιος ΒΟΘΡΟΜΑΧΑΛΑΣ (δίς)

    ΥΓ. Κριτές ΘΑ Σας Καταδικάσουν οι Αγέννητοι οι Νεκροί και ΕΓΩ/ΕΜΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαδημούλης: Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (New Age) ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!


    ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ!!!


    .... ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση