GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που ξάφριζε σπίτια στην Βορειοανατολική Αττική

Για πλήθος κλοπών από σπίτια της Βορειοανατολικής Αττικής κατηγορούνται δύο άτομα που συνελήφθησαν από αστυνομικούς στη Νέα Ιωνία. Σύμ...


Για πλήθος κλοπών από σπίτια της Βορειοανατολικής Αττικής κατηγορούνται δύο άτομα που συνελήφθησαν από αστυνομικούς στη Νέα Ιωνία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τους τελευταίους δύο μήνες οι δράστες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν κλοπές σε σπίτια της Νέας Ιωνίας, της Νέας Φιλαδέλφειας και του Νέου Ηρακλείου Αττικής.
Οι δράστες χτυπούσαν συνήθως απογευματινές και νυχτερινές ώρες. Αφού παραβίαζαν τις μπαλκονόπορτες ή τις κύριες πόρτες κατοικιών και διαμερισμάτων, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Στη συνέχεια, διοχέτευαν τη λεία τους σε δίκτυο κλεπταποδόχων, προκειμένου να αποκομίζουν άμεσα οικονομικό όφελος.
Η αστυνομία έχει ήδη εξιχνιάσει δέκα κλοπές.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή. Συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων, ενώ σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση