GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ! Τα συμπεράσματα από το debate για την Συμπαράταξη...

Φωτης Παλλας     Αν και δεν ανηκω στον χωρο τον Σεπτεμβριο του 15, κανοντας τακτικη επιλογη, ψηφισα ΔΗ.ΣΥ (Ειχα κανει και σχετικη αναρ...

 Αν και δεν ανηκω στον χωρο τον Σεπτεμβριο του 15, κανοντας τακτικη επιλογη, ψηφισα ΔΗ.ΣΥ (Ειχα κανει και σχετικη αναρτηση). Ακουγοντας λιγο το debate βαρεθηκα. Βαρεθηκα τα παιδια του κομματικου σωλληνα -τι δουλεια κανετε κ.Ανδρουλακη-, γιατι δεν παραιτεισαι απο Δημαρχος κ.Καμινη,γιατι κανεις δεν εχει σχεδιο εξοδου απο την κριση,απλως μια ευηκοη συνομιλια με τα ανεκδοτα της (Τζιωτης).
Ο πολιτικος λογος ελαμψε δια της απουσιας του. Ακομη και το αυτονοητο (ενοποιηση Κοινοβουλευτικων ομαδων) χαθηκε. Η προταση του Πρετεντερη απο την επομενη των εκλογων του 15/9. Αναμενεται σκομη, δυο χρονια μετα πολιτικο προγραμμα απο την Ν.Δ. Εις ματην.
Στο μεταξυ οι μακροοικονομικοι δεικτες βελτιωνονται και επιμενω ακομη οτι ο Τσιπρας αντεχει.Να ξερατε πως περιμενουν το 500ρικο οι συνταξιουχοι,θα καταλαβαινατε πολλα.
Και εγω? Τι κανω?Δεν αντεχω να μενω αμετοχος σε μεγαλα συνβαντα. ΑΝ,επαναλαμβανω ΑΝ,το παρω αποφαση να συμμετασχω στην διαδικασια θα τιμησω ενα ανθρωπο με σφαιρικη εικονα των πραγματων, αλλα και με κυβερνητικο δεδομενο εργο. Ως τετοιο απο τους σημερινους βλεπω μονο τον Γιαννη Μανιατη, αφου ο πολιτικοτατος Ανδρεας Λοβερδος δεν συμμετεχει και κακως.
Αντε Παυλο κοντευεις να με πεισεις.Ο πνιγμενος απ'τα μαλλια του πιανεται εξαλλου.Δευτερη επιλογη ειναι η Γεννηματα,κυριως για τον βρωμικο πολεμο,που δεχεται και ως μονη γυναικα υποψηφιος.
Σας ζαλισα. Εγω να δειτε τι επαθα.

Παύλος Αθανασόπουλος
Η αποκαλυψη της βραδιας ηταν ότι Φωφη και Σταυρος εχουν συμφωνησει ερημην των αλλων υποψηφιων να διατηρησουν τις κοινοβουλευτικες ομαδες ΔΗΣΥ και Ποταμιου.
Μανιατης, Ανδρουλακης και Καμινης ταχθηκαν υπερ ενιαιας Κ.Ο.

Emy Panagou

Βαρέθηκα στο debate !!! Ποιοί είναι όλοι αυτοί που θέλουν να διεκδικήσουν την Προεδρεία της ΔΗΣΥ και το χειρότερο που οραματίζονται να γίνουν και πρωθυπουργοί της χώρας !!!!!!!!!! Άτομα χωρίς λάμψη και κύρος !!!!!!!!!!!!!!!

Νίκος Μπίστης
Ηταν ένα καλό βράδυ για την παράταξη. Μέσα στους περιορισμούς που έθετε ο μεγαλος αριθμός των υποψηφίων και η ως εκ τούτου υποχρεωτική διαδικασία, οι βασικοί διεκδικητές ήσαν από αξιοπρεπείς και πάνω. Και δεν μπορώ να ακούω γκρίνιες και ειρωνείες από ανθρώπους οι οποίοι γλυκοκοιτάζουν άλλους χώρους που δεν τόλμησαν να κάνουν μια δημόσια αντιπαράθεση σε αντιστοιχες διαδικασίες. Πολύ καλοί και η συντονίστρια και οι δημοσιογράφοι.
ΥΓ Είχα προτείνει στην Επιτροπή Αλιβιζάτου 5000 υπογραφές για κάθε υποψηφιότητα. Θεωρήθηκαν πολλές. Θεωρώ λάθος μου ότι δεν επέμεινα.

1 σχόλιο

  1. Ήθελα και να ήξερα που βλέπουν στην συσπείρωση οι εννιά υποψήφιοι αρχηγοί;; δεν έβρισκαν ακόμα δυο ώστε να κατεβάσουν ενδεκάδα;;Ο ένας θα ήταν ο Φίλης ΆΝΕΤΑ και ο άλλος ο Χρυσόγονος η ΚΑΙ ο ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ακόμα ακόμα ..

    Όλοι αυτοί ξεχνούν ότι πήραν το ιδιωτικοί χρέος και το έκαναν δημόσιο ΌΤΙ με το PSI του ΓΟΥΡΟΝΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ διαλύσαν σύνταξης και ότι ψηφίσαν τα ελαστικά ωράρια ΕΡΓΑΣΙΑΣ και θελουν να μας ξανάπουλήσουν σοσιαλισμό!!!! η μόνη τους σωτηρία είναι να πάνε ανοιχτά με τον Κουλη... εξάλλου τα ίδια ΛΈΝΕ ΑΚΌΜΑ .. Αυτός ο Θεοδωράκης δεν ήταν που έλεγε το 2015 ότι αν το ΡΥΆΚΙ δεν πιάσει 10% θα έφευγε από την πολιτική;;

    Οι επενδυτές μας αγαπάνε. Μας επιτρέπουν να δουλεύουμε με 300 ευρώ τον μήνα. Ή όταν είμαστε άνεργοι, μας αφήνουν να κάνουμε τους τεμπέληδες. Κι αν μας πηδάνε λιγάκι, το κάνουν για το καλό μας, ενώ ταυτοχρόνως μας θαυμάζουν για τις θυσίες μας. Είναι σαν να σου κόβουν το πόδι! ΚΑΙ Δεν χρειάζεσαι πλέον δύο παπούτσια κι έτσι κάνεις οικονομία! Ευχαριστείς μετά, αυτόν που σου έκοψε το πόδι ή όχι;!!!!! Θαυμάζει κι εκείνος τη μαλακία που σε δέρνει, ή όχι;

    Όλα είναι θέμα επενδύσεων, σύντροφοι! Σήμερα το Γ΄ Ράιχ επενδύει στο Δ΄ Ράιχ ! - τι χρείαν άλλων μαρτύρων έχομεν;…

    Οι κατακτητές μας όταν ακούν ελεύθερος επαγγελματίας βγάζουν σπυράκια με ΤΟ ΕΛΕΘΕΡΟΣ..... ΘΈΛΟΥΝ όλα τα επαγγέλματα να τα πάνε σε χέρια τον μεγάλων πολυεθνικών τους και αυτό μας το λένε ανάπτυξη όλοι αυτοί οι δικοί μας ΠΟΛΊΤΙΚΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ ..Αυτό δεν το βρίσκει πουθενά στης δημοσκόπησης του το πανεπιστήμιου ΠΑ ΜΑΚ;;;που μας βγάζει το νεοφιλελεύθερο ΚΟΥΛΗ αξιόλογο ηγέτη;;;Όλοι γνωρίσουμε ότι θελουν οι νέο φασίστες όπως ο Κουλης και το πασοκ ελιά δυ.ση.. Πως όλα τα ποτάμια ελεύθερα επαγγέλματα να παίσουν στον ΩΚΕΑΝΌ ΠΟΥ λέγετε πολυεθνική... Και το κάνουν με μεθοδικό και αδίστακτο τρόπο..ΌΛΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση