GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ιδιοκτήτες του περιπτέρου στη Γλυφάδα απαντούν στην καταγγελία: Δεν ενοχλούμε κανέναν τυφλό-ΦΩΤΟ

«Δεν ενοχλούμε κανέναν τυφλό» απαντούν οι ιδιοκτήτες του περιπτέρου στο κέντρο της Γλυφάδας, με αφορμή την καταγγελία  ότι τα παιχνίδια...


«Δεν ενοχλούμε κανέναν τυφλό» απαντούν οι ιδιοκτήτες του περιπτέρου στο κέντρο της Γλυφάδας, με αφορμή την καταγγελία  ότι τα παιχνίδια που έχουν τοποθετηθεί περιμετρικά του περιπτέρου εμποδίζουν τη διέλευση ατόμων χωρίς όραση, καθώς βρίσκονται επάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών.
Σημειώνεται ότι στη φωτογραφία  φαίνονται δύο παιχνίδια - η άμαξα με τα αλογάκια και το παιχνίδι με την δαγκάνα - να είναι τοποθετημένα σε σημείο που συνεχίζουν οι πλάκες της ειδικής πεζοδρόμησης, πίσω από το περίπτερο που βρίσκεται στην οδό Μεταξά.

Οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου περιπτέρου  απέστειλαν τη δική τους φωτογραφία από τον χώρο, στην οποία τα παιχνίδια (που όπως λένε είναι μετακινούμενα), εμφανίζονται να μην βρίσκονται επάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών.
«Τα παιχνίδια σε καμία περίπτωση δεν είναι τοποθετημένα πάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών, όπως τα παρουσιάζει η φωτογραφία που έστειλε ο αναγνώστης. Πιθανότητα κάποιος να τα μετακίνησε, εξυπηρετώντας κάποιους σκοπούς. Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Δεν αποκλείω επίσης το ενδεχόμενο κάποιοι να σχεδίαζαν να διαρρήξουν το περίπτερο, και να μετακίνησαν τα παιχνίδια για να κρυφτούν προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί, καθώς το αστυνομικό τμήμα βρίσκεται απέναντι. Εξάλλου, μας έχουν ήδη ληστέψει 13 φορές, με όλα τα περιστατικά να είναι καταγεγραμμένα στην ασφάλεια της Γλυφάδας» τονίζουν.
Παράλληλα, επισημαίνουν πως η χάραξη του οδηγού όδευσης τυφλών είναι λανθασμένη επειδή δεν οδηγεί στη διάβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση