Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

  Τσιάρτας: Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...


  Για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του σχετικά με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, μίλησε o πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας.
  "Δεν χρειάζεται να το συνεχίσω περαιτέρω. Δεν χρειάζεται να κάνω μια άποψη "πενηνταράκια". Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε..." επεσήμανε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής
  Ο Βασίλης Τσιάρτας είχε σχολιάσει αρχικά σε ανάρτησή του στο Facebook:
  "Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ.Γ: Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».
  Στη συνέχεια, με νέα ανάρτηση και μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Βασίλης Τσιάρτας αναφέρθηκε γενικότερα στους ομοφυλόφιλους και τα ομόφυλα ζευγάρια.
  «Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου και μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay και τα ομόφυλα ζευγάρια, έχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας, είτε γυναίκα και το σέβομαι απόλυτα. Για εμένα όμως, ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας και μια γυναίκα, οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ.
  Όσους γάμους, όσες παρελάσεις και οτιδήποτε άλλο κάνουν δεν πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό.
  Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν και παιδιά, όπως επίσης και το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Και αυτά τα ότι όποιος δεν συμφωνεί είναι ρατσιστής και διάφορες τέτοιες αηδίες, να πάνε να τα πούνε αλλού.
  Υπάρχει, πέρα από την αισθητική του κάθε ανθρώπου, και η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση», έγραψε χαρακτηριστικά.
  Ο Βασίλης Τσιάρτας επανήλθε με νέα ανάρτηση: "Βιαστήκατε κάποιοι να παρερμηνεύσετε την αναφορά που έκανα για τους παιδόφιλους, με αφορμή την αλλαγή φύλου από τα 15. Φυσικά, και δεν γίνεται σύγκριση, απλά με την φόρα που έχουν πάρει και νομιμοποιούν τα διάφορα αφύσικα, μένει να δούμε και αυτό με τους παιδόφιλους".
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Τσιάρτας: Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr