GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ: Ο Πάνος Καμμένος «θολώνει τα νερά» για τα F-16

Ο Πάνος Καμμένος «θολώνει τα νερά» κατά την πάγια πρακτική του, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του τομέα Άμυνας του κόμματος, με αφορμή...


Ο Πάνος Καμμένος «θολώνει τα νερά» κατά την πάγια πρακτική του, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του τομέα Άμυνας του κόμματος, με αφορμή την ανάρτηση του υπουργού Άμυνας στο Twitter ότι "Η οροφή για την αναβάθμιση των F-16 από τον προϋπολογισμό είναι 1,1δισ € τα υπόλοιπα ποσά αφορούν προγράμματα βοήθειας και αντισταθμιστικά".

«Η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ τον διαψεύδει και δίνει το εκτιμώμενο κόστος στα 2,404 δισ., περιγράφει επιγραμματικά του τι θα προβλέπει η ενδεχομένη σύμβαση, κάνοντας αόριστη αναφορά για αντισταθμιστικά κατά τη φάση διαπραγματεύσεων» σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, επισημαίνεται ότι στη ανακοίνωση της αμερικανικής πλευράς, δεν αναφέρεται πουθενά η βιομηχανική επιστροφή της προμήθειας στην χώρα κατά παρέκκλιση της Εθνικής Αμυντικής Βιομηχανικής Στρατηγικής (ΕΑΒΣ) την οποία ο ίδιος ο κ. Καμμένος πρόσφατα εξέδωσε και δεν προβλέπεται να δοθεί στην αμυντική βιομηχανία κατασκευαστικό έργο, ούτε προβλέπεται καμία μεταφορά τεχνογνωσίας στην αμυντική βιομηχανία. Δεν υπάρχει επίσης πρόβλεψη επαναπώλησης ή και επαναχρησιμοποίησης του πλήθους των τοποθετημένων υποσυστημάτων που θα αντικατασταθούν εξ αιτίας της αναβάθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση