GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσίπρας απαντά την Παρασκευή στη Βουλή για τα F-16

Για το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας θα απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας στην "Ώρα του Πρωθυπουργού", στις...


Για το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας θα απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας στην "Ώρα του Πρωθυπουργού", στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει, κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, για το πρόγραμμα αναβάθμισης του στόλου των αεροσκαφών F-16. Ο κ. Θεοδωράκης ρωτάει, μεταξύ άλλων, τον πρωθυπουργό, και για τον χρόνο που θα το υποβάλει προς έγκριση στην Βουλή, το κόστος του, τον τρόπο της πραγματοποίησής του και τα ανταλλάγματα προς όφελος της οικονομικής, βιομηχανικής και τεχνολογικής συνεργασίας Ελλάδας - ΗΠΑ.

Παράλληλα ο επικεφαλής του Ποταμιού ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα να πληροφορήσει τη Βουλή, αν θα συζητηθεί το ενδεχόμενο παραχώρησης αεροσκαφών F-35 ως αντισταθμιστικό αντάλλαγμα για την, σε βάθος χρόνου, παραχώρηση των ελληνικών διευκολύνσεων στη Σούδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση