GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικίνδυνο παιχνίδι στο Facebook - Παρακινεί τα παιδιά να εξαφανιστούν

Ένα νέο παιχνίδι στο Facebook έχει προκαλέσει την ανησυχία των γονέων καθώς παρακινεί τα παιδιά να φύγουν από το σπίτι τους. Το παιχνίδι...


Ένα νέο παιχνίδι στο Facebook έχει προκαλέσει την ανησυχία των γονέων καθώς παρακινεί τα παιδιά να φύγουν από το σπίτι τους. Το παιχνίδι που λέγεται "Πρόκληση των 48 ωρών" προτρέπει τα παιδιά να εξαφανιστούν από το σπίτι τους για 48 ώρες.

Σύμφωνα με τον Independent, το συγκεκριμένο παιχνίδι μοιάζει αρκετά με το Game of 72 που είχε κάνει θραύση στη Δυτική Ευρώπη το 2015 και στο οποίο νεαρά άτομα και παιδιά εξαφανίζονταν από τα σπίτια τους για 72 ώρες.

"Ήμουν τρομοκρατημένη, δεν ήξερα αν ήταν νεκρά, αν είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά ή αν είχαν δολοφονηθεί. Τα παιδιά το θεώρησαν αστείο. Τα παιδία μου ήταν οι 'αρχηγοί' στο παιχνίδι", δήλωσε στο Belfast Live μία μητέρα που έψαχνε τα παιδιά της για 55 ώρες.

Τα πρώτα κρούσματα με παιδιά να παίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν εμφανιστεί στην Βόρεια Ιρλανδία ενώ εκφράζονται φόβοι και για τη Βρετανία.

Πηγή: independent.co.uk

Πηγή ΦΩΤΟ: independent.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση