GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε η κόρη της Βέτας Μπετίνη στο Facebook

Το βιογραφικό ντοκιμαντέρ της Καλλιόπης Λεγάκη για την ζωή της Βέτας Μπετίνη με τίτλο «Lovely Big Veta!» ανέβασε στον προσωπικό της λογ...


Το βιογραφικό ντοκιμαντέρ της Καλλιόπης Λεγάκη για την ζωή της Βέτας Μπετίνη με τίτλο «Lovely Big Veta!» ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κόρη της Λιάνα Καραγιαννίδου.
Η ηθοποιός και στιχουργός Βέτα Μπετίνη, έφυγε χθες από τη ζωή. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς είχε αφαιρέσει έναν όγκο από το κεφάλι της.
Τη δυσάρεστη είδηση για το θάνατό της, δημοσιοποίησε χθες η κόρη της γράφοντας «Η μανούλα μου...έφυγε... για το δικό της ταξίδι... μοναδική της αποσκευή η αγάπη μας» έγραψε.
Η κηδεία της Βέτας Μπετίνη θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 3:30 το μεσημέρι, στο Κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης και η κόρη της παρακαλά να φορέσουν όλοι φωτεινά χρώματα «όπως της ταιριάζει» και αντί στεφάνων ο κόσμος να προσφέρει ένα «δώρο» σε έναν φίλο που το χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση