GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πως το facebook οδήγησε στη σύλληψη των εμπλεκομένων στην αιματηρή συμπλοκή της Πάτρας - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Τρία άτομα από το Αφγανιστάν συνελήφθησαν ως οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου σε βάρος μεταναστών τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στην Ακτή...


Τρία άτομα από το Αφγανιστάν συνελήφθησαν ως οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου σε βάρος μεταναστών τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της ΑΒΕΞ.

Πρόκειται για τρία άτομα, ηλικίας οι δύο 21ος ετών και ο ένας 27, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από αυτόπτες μάρτυρες, μέσω φωτογραφιών που έχουν αναρτήσει σε προφίλ τους στο facebook.

Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Συνολικά τραυμάτισαν με αιχμηρά αντικείμενα – πιθανόν στιλέτα – στο θώρακα, την κοιλιά και το κεφάλι, τρεις νεαροί Αφγανοί μετανάστες.

Όλοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», με τον έναν από αυτούς να παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες επιτέθηκαν σε μετανάστες που είχαν βρει προσωρινή στέγη στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση