Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 2o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

  Δικηγόρος του πατέρα της εφοριακού: Μίλησε το GPS του ταξί - Ήταν αλλού την ώρα του εγκλήματος - ΒΙΝΤΕΟ


  Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκε  ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης εφοριακού, Απόστολος Λύτρας, για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.
  Ο κ. Λύτρας μιλώντας στις κάμερες που βρίσκονταν εκεί δήλωσε: "Κατ'εντολή του πατέρα της άτυχης κοπέλας δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής. Ο πατέρας ήταν πράγματι σε σοκ, δεν είπε ψέματα. Μπορεί να φαίνεται τραγική σύμπτωση αλλά πράγματι πέρασε από το Β' Νεκροταφείο".
  Στη συνέχεια περιέγραψε αναλυτικά τη διαδρομή που ακολούθησε με το ταξί, ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη.
  "Όταν πέρασε λοιπόν, πράγματι πήρε κάποιον άνθρωπο. Τον πήρε από το νεκροταφείο και τον μετέφερε στον Λόφο Σκουζέ. Γνωρίζουμε και τη διεύθυνση. Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι ταξί είχε μηχάνημα τηλεματικής που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του ταξί είχε δύο οδηγούς στο ταξί. Μπορούσε λοιπόν ανά πάσα στιγμή να βλέπει τη διαδρομή που έκανε το ταξί. Ο πατέρας λοιπόν, είπε όλη την αλήθεια. Παρέλαβε λοιπόν το ταξί από τον άλλο οδηγό στις 16:55, από τον Κολωνό. Άρα δεν συμπίπτει με την ώρα του εγκλήματος. Πέρασε Ζωγράφου, Καισαριανή, Κέντρο, στις 19:30 πήγε στην Ευελπίδων, στις 20:10 πήγε Κολωνάκι-Μαρούσι, έκανε τη διαδρομή Κηφισίας, Σπύρου Λούη προς Περισσό και πήγε και παρέλαβε άνθρωπο από την είσοδο του Β' Νεκροταφείου στις 20:56".
  Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους γιατί υπάρχει απόκλιση στην ώρα που κατέθεσε ο πατέρας στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος, ο κ. Λύτρας απάντησε, αποδίδοντας την κατάσταση ψυχικής σύγχυσης στον πατέρα της αδικοχαμένης Δώρας: «Όλα αυτά τα υπονοούμενα που έχουν ειπωθεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι όλες οι ώρες καταγεγραμμένες επακριβώς στο μηχάνημα της τηλεματικής».
  Ο πατέρας της 32χρονης είχε δηλώσει αρχικά ότι βρέθηκε στο Νεκροταφείο γύρω στις 6.30 το απόγευμα, δηλαδή περίπου μία ώρα μετά τη δολοφονία της κόρης του.
  Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Δικηγόρος του πατέρα της εφοριακού: Μίλησε το GPS του ταξί - Ήταν αλλού την ώρα του εγκλήματος - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr