GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρώτο Halloween του ζεύγους Τραμπ στον Λευκό Οίκο - ΦΩΤΟ

Η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ γιόρτασαν το πρώτο τους Halloween στον Λευκό Οίκο, μερικές ώρες μετά τη σύλληψη του πρώην διευθυντή τη...


Η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ γιόρτασαν το πρώτο τους Halloween στον Λευκό Οίκο, μερικές ώρες μετά τη σύλληψη του πρώην διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου των ΗΠΑ με την κατηγορία της συνωμοσίας κατά των ΗΠΑ.
Τα τέρατα έφθασαν στον Λευκό Οίκο! Και δεν ήταν οι ομάδες του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ που έχουν επιφορτιστεί να ερευνήσουν τις υποψίες για συνωμοσία μεταξύ της Ρωσίας και της προεκλογικής ομάδας του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά αξιολάτρευτα παιδιά μεταμφιεσμένα σε κάτι "τρομακτικό" ειδικά για τη γιορτή αυτή τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου που περίμεναν να πάρουν καραμέλες από τα χέρια του προέδρου και της συζύγου του, γράφει το Paris Match.


Το προεδρικό ζεύγος στάθηκε στο πλατύσκαλο του Λευκού Οίκου για να χαιρετίσει τα παιδιά που σχημάτιζαν ουρά την παραμονή του Halloween, χθες βράδυ Δευτέρας. Και αν για το τελευταίο τους Halloween στον Λευκό Οίκο η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα είχαν επιλέξει σπορ ντύσιμο -τζιν παντελόνι και μαύρο πουλοβεράκι ο Μπαράκ και ζέρσεϊ φόρεμα η Μισέλ- η νυν Πρώτη Κυρία φορούσε καφέ καπαρντίνα και ψηλοτάκουνα και ο Πρόεδρος σκούρο κοστούμι με κόκκινη γραβάτα.


Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δεχτεί ήδη το Σαββατοκύριακο για τον εορτασμό του Halloween τα παιδιά των διαπιστευμένων δημοσιογράφων στον Λευκό Οίκο. Ήταν μια ευκαιρία για τον πρόεδρο να συνομιλήσει με τους μικρούς του επισκέπτες επικρίνοντας παράλληλα τους γονείς τους. "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα μέσα ενημέρωσης έχουν τόσο όμορφα παιδιά", δήλωσε μη χάνοντας την ευκαιρία να σχολιάζει σκωπτικά τα ΜΜΕ ακόμη και όταν δέχεται τα παιδιά των εκπροσώπων τους στον Λευκό Οίκο μέσα στο Οβάλ Γραφείο.
Καθισμένος πίσω από το επιβλητικό του γραφείο, ο πρόεδρος είχε να πει μόνο καλά λόγια στα παιδιά εκφράζοντας θαυμασμό για τις στολές τους... της μάγισσας, του Νταρθ Βέιντερ, της πριγκίπισσας Λέια ή του Μπάτμαν. Παράλληλα όμως έθετε στα παιδιά ερωτήσεις για τους γονείς τους που τα άφηναν άφωνα. "Ξέρετε ποιοι είναι; Είναι τα καλά ΜΜΕ", δήλωσε δείχνοντας τις κάμερες. "Πώς σας συμπεριφέρεται ο Τύπος; Στοιχηματίζω καλύτερα από οποιαδήποτε άλλον στον κόσμο", συνέχισε πριν ρωτήσει ένα κοριτσάκι αν θέλει να γίνει όπως οι γονείς του όταν μεγαλώσει. "Μην απαντάς, γιατί αυτό μπορεί να μου προκαλέσει έγνοιες", δήλωσε.
Πηγή: Paris Match, ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση