GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Happy birthday John από την Μαντάμ Σουσού!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Μπορεί να έχει γιορτάσει με διάφορους και διαφορετικούς τρόπους τα γενέθλιά του ο πολυσχι...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Μπορεί να έχει γιορτάσει με διάφορους και διαφορετικούς τρόπους τα γενέθλιά του ο πολυσχιδής Γιάννης Κεντ, φέτος όμως θα πρωτοτυπήσει όσο ποτέ αφού θα τα περάσει ...παρέα με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, ή αν προτιμάτε με τη Μαντάμ Σουσού του, στο νέο του «σπιτικό», το θέατρο Παλλάς!
Ναι, ναι, πηγές μου λένε πως το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ο τελειομανής θεατρικός επιχειρηματίας θα το περάσει στο θέατρο- κόσμημα της οδού Βουκουρεστίου,που πλέον «πέρασε» στις Θεατρικές Σκηνές που έχει με τον Πάνο Κατσαρίδη. Θα γινόταν γενική πρόβα στην πολυδάπανη και πολυπρόσωπη παραγωγή του «Μαντάμ Σουσού» με την οποία κάνει... ποδαρικό στο «Παλλάς»και θα έλειπε από αυτήν; Όχι βέβαια! Εκεί θα είναι μέχρι αργά το βράδυ με τον γερό θίασο που έφτιαξαν με τον Πάνο Κατσαρίδη και τον «δαιμόνιο»Γιάννη Κακλέα που εκτιμά πολύ.
NEW BLOOD IN THE BLOCK. Μπορεί στο θέατρο να είναι...νέος ο Γιάννης Κεντ -το γερό του ντεμπούτο το έκανε πέρσι με το Ωραία μου κυρία και τις Επικίνδυνες σχέσεις που κέρδισαν κοινό και ειδήμονες-, έχει κερδίσει όμως πολλές«νίκες» στο χώρο του τουρισμού και υπήρξε πρωτοπόρος παγκοσμίως στην ίδρυση εταιρειών online κρατήσεων και δυναμικών πακέτων στο Λονδίνο όπου έζησε και δημιούργησε για δεκαπέντε χρόνια. Ειδικεύεται στη διοίκηση ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων και έχει ενεργή συμμετοχή σε σημαντικές εξαγορές και συγχωνεύσεις εταιριών πανευρωπαϊκά.Έχει καταφέρει να χτίσει την αξία τόσο ως σύμβουλος όσο και ως επιχειρηματίας σε μεγάλες εταιρίες, έξι εκ των οποίων εμπλέκονται σε εξαγορές και συγχωνεύσεις σε διάστημα μικρότερο των 24 μηνών από την Ίδρυσή τους. Ο πολυσχιδής Γιάννης Κεντ όμως πέραν της επιχειρηματικής του δραστηριότητας έχει μάστερ ψυχολογίας και διδακτορικό στην διοίκηση επιχειρήσεων και είναι επίκουρος καθηγητής σε δύο πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας.
Από τον Ιούλιο του 2016 ο αποφασίζει να επενδύσει σε κάτι περισσότερο δημιουργικό και εμπλέκεται σε έναν νέο κλάδο, στη βιομηχανία θεαμάτων, δημιουργώντας τις Θεατρικές Σκηνές Α.Ε. στην Ελλάδα που... κλέβουν παράσταση με τις παραγωγές του. Χρόνια πολλά και δημιουργικά ευχόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση