GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Il Foglio: Μην ξαναρίξετε την Ελλάδα στον διαβολικό φαύλο κύκλο της λιτότητας

Ένα άρθρο με το οποίο "καλεί" όλους να μην ξαναρίξουν την Ελλάδα στον διαβολικό φαύλο κύκλο της λιτότητας έχει γράψει ο Ιταλός...


Ένα άρθρο με το οποίο "καλεί" όλους να μην ξαναρίξουν την Ελλάδα στον διαβολικό φαύλο κύκλο της λιτότητας έχει γράψει ο Ιταλός αναλυτής Τζουλιάνο Φεράρα.

Το άρθρο το οποίο δημοσιεύεται στη συντηρητική εφημερίδα "Il Foglio", τιτλοφορείται "μια τελευταία βοήθεια προς την Ελλάδα του Τσίπρα. Συμφέρει όλους".

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "η Ελλάδα κρατήθηκε στην Ευρώπη με αντάλλαγμα ανήκουστες θυσίες, και τώρα που η ανάκαμψη ρίζωσε σχεδόν παντού, δεν πρέπει να την ξαναρίξουν στο διαβολικό φαύλο κύκλο της λιτότητας".

"Η πρώτη δοκιμασία ευρωπαϊκής ωριμότητας λέγεται Ελλάδα. Λέγεται Τσίπρας, Αλέξης Τσίπρας. Τώρα ο Έλληνας πρωθυπουργός λέει δικαίως ότι η Ελλάδα άφησε πίσω τα χειρότερα. Θα δει τον Τραμπ, ίσως στα μέσα Οκτωβρίου. Ξανάβαλε την οικονομία της χώρας μέσα στην αγορά των διεθνών πιστώσεων. Τον επόμενο Αύγουστο λήγει το πρόγραμμα διάσωσης. Και το ΔΝΤ και η Ευρώπη τσακώνονται για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά δεν υπάρχει λόγος για τσακωμούς", γράφει ο γνωστός Ιταλός πολιτικός αναλυτής, o οποίος αναφέρεται λεπτομερειακά και στις δεκάδες περικοπές και στις θυσίες που αναγκάστηκαν να υποστούν οι Έλληνες από την αρχή της οικονομικής κρίσης.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση