GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σημαία του ISIS βρέθηκε στο φορτηγό που σκόρπισε τον τρόμο στον Καναδά - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Δεκάδες νεκρούς ήθελε ο οδηγός του φορτηγού που προσπάθησε να «θερίσει» πεζούς στην πόλη Έντμοντον του Καναδά το βράδυ του Σαββάτου, αλλ...


Δεκάδες νεκρούς ήθελε ο οδηγός του φορτηγού που προσπάθησε να «θερίσει» πεζούς στην πόλη Έντμοντον του Καναδά το βράδυ του Σαββάτου, αλλά «κατάφερε» να πέσει πάνω σε περιπολικό της αστυνομίας.

Τέσσερις πολίτες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Νωρίτερα είχε επιτεθεί σε αστυνομικό με μαχαίρι, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τέσσερις πολίτες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Νωρίτερα είχε επιτεθεί σε αστυνομικό με μαχαίρι, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μέσα στο κάθισμα του φορτηγού που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση βρέθηκε σημαία του ISIS.

Η αστυνομία χαρακτήρισε «τρομοκρατική επίθεση» το περιστατικό, καθώς όλα δείχνουν ότι ήταν οργανωμένο από μέλος ή υποστηρικτή του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πολλοί πεζοί γλίτωσαν από θαύμα, καθώς κατάφεραν να αποφύγουν το φορτηγό πηδώντας και τρέχοντας προς κάθε κατεύθυνση. «Έβλεπα ανθρώπους να πηδούν και από παντού. Είμαι σοκαρισμένος», δήλωσε ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο.

Το λευκό φορτηγό πέρασε με μεγάλη ταχύτητα ανάμεσα σε πολλά αυτοκίνητα, χτύπησε -όχι σοβαρά- δύο πεζούς και αμέσως μετά έπεσε πάνω στο όχημα της αστυνομίας.

Οι εικόνες από το σημείο μετά την επίθεση αναδεικνύουν την κατάσταση πανικού που επικράτησε...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση