GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Lasciatemi cantare» από Αμαραντίδη - Μπεγνή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Έχουν «παντρέψει» πολλές φορές τις δυνάμεις τους ο πολυσχιδής Πάνος Αμαραντίδης και ο πολυτ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Έχουν «παντρέψει» πολλές φορές τις δυνάμεις τους ο πολυσχιδής Πάνος Αμαραντίδης και ο πολυτάλαντος Μέμος Μπεγνής.Από την γερή σειρά «Άκρως οικογενειακόν»που έγραφε με δεινότητα ο πρώτος και έκανε ο δεύτερος το ντεμπούτο της στο γυαλί, συνεργάστηκαν με επιτυχία σε σειρές,παραστάσεις,συναυλίες κλπ. Τώρα...χτυπάνε ξανά μαζί με κάτι πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό και μας περιμένουν στο φιλόξενο El Convento del arte»για να μας ...ταξιδέψουν στην Ιταλία! Στα πλαίσια της ενότητας «Όλες του κόσμου οι μουσικές»ο Πάνος Αμαραντίδης με τον Μέμο Μπεγνή μας δίνουν ραντεβού την Δευτέρα 20.10 και την Δευτέρα 20.11 με την δυνατή μουσική παράσταση «Lasciatemi cantare»! «Bella Italia»! Και τι δεν είναι όμορφο σε αυτή την χώρα,η αισθητική, το στιλ, η αρχιτεκτονική, η ποίηση, ο καφές, οι γεύσεις, το κρασί, η μουσική; Έρωτας, πάθος, πόνος, ζήλια, ψέμα, αλήθεια, χαρά, λύπη, πολιτικά μηνύματα, σεξουαλική απελευθέρωση, μαφία, οικογένεια, όλα τα συναισθήματα μέσα σε στίχους με υπέροχες μουσικές.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ μελωδίες, κλασσικά αλλά και πιο σύγχρονα τραγούδια, θα μετατρέψουν την σκηνή του El Convento del Arte σε «Little Italy» με την υπογραφή του Πάνου Αμαραντίδη στην σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική επιμέλεια, σε ενορχηστρώσεις από τον μαέστρο Κωνσταντίνο Παγιάτη.
ΖΥΜΑΡΙΚΑ, μπρουσκέτες και λαχταριστή πίτσα, θα έχουν την τιμητική τους στο Ιταλικό μενού που θα δημιουργήσει για το κοινό ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας και τα κρασιά μιας χώρας που η κατανάλωση και η απόλαυση τους είναι ιδιαίτερα αγαπητές από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, θα συνοδεύσουν την βραδιά. Τρέχουμε λέμε!
ΑΞΙΖΕΙ εδώ να σημειώσουμε ότι ο ... μαραθωνοδρόμος Μπεγνής «χτυπά» παράλληλα και στον «Ζορμπά»που παίζεται στο «Βέμπο»και στον «Μέγα Αλέξανδρο»που φιλοξενείται στον Ελληνικό Κόσμο επιτυχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση