GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MILF και GAY! ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στο PornHub...

Μετά από 2 χρόνια, το PornHub ασχολήθηκε λεπτομερώς ξανά με την Ελλάδα και όσους τη... βρίσκουν με το να ικανοποιούν τις σεξουαλικές του...

Μετά από 2 χρόνια, το PornHub ασχολήθηκε λεπτομερώς ξανά με την Ελλάδα και όσους τη... βρίσκουν με το να ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους ορμές μέσω των videos που βάζει.
Έτσι, δημοσίευσε όλα τα στοιχεία σχετικά με τις προτιμήσεις των συμπατριωτών μας, κάποια εκ των οποίων συγκεντρώνουν πολύ ενδιαφέρον.

🤙 Οι Γυναίκες είναι το 21 % στην Ελλάδα, -5% απο τον υπόλοιπο κόσμο
🤙 Tο αγαπημένο αντικείμενο στην Αρτα είναι shemale !!!!! 70 % αυξημένο σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό..
🤙 OLd-Young , 91 % πάνω απο τον μέσο όρο σε όλο τον κόσμο.
🤙 Η αγαπημένη κατηγορία των γυναικών είναι το λεσβιακό και μετά το threesome
🤙Η αγαπημένη κατηγορία των ανδρών είναι οι MILF. Στην Καστοριά γίνονται οι περισσότερες αναζητήσεις για GAY porn


Όσον αφορά τις αναζητήσεις, τα ελληνικά videos (μ.μ με την λέξη Greek) όπως είναι λογικό κλέβουν την παράσταση...
Αναλυτικούς πίνακες αποκλειστικά για την Ελλάδα με όλα τα στατιστικά στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα ο δημοφιλής ιστότοπος ερωτικού περιεχομένου. Σύμφωνα με τα στοιχεία η χώρα μας έρχεται 24η στην παγκόσμια κατάταξη, με το μέσο όρο ηλικίας να ανέρχεται στα 34 έτη. Τα βίντεο με τη λέξη greek συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ενώ ψηλά τις αναζητήσεις μας παραμένουν οι ταινίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Αναλυτικά όσα μας αρέσει να βλέπουμε ανα περιοχή, ηλικιακή ομάδα, φύλο, και σεξουαλική προτίμηση στους πίνακες που ακολουθούν:



























Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση