GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αλλάζει στο Nomads - Πώς θα είναι το σημερινό αγώνισμα - ΦΩΤΟ

Νέες αλλαγές έρχονται στο Nomads, καθώς όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της από την ερχόμενη εβδομάδα δεν θα βλέπουμε ...


Νέες αλλαγές έρχονται στο Nomads, καθώς όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της από την ερχόμενη εβδομάδα δεν θα βλέπουμε επεισόδιο την Παρασκευή αλλά την Κυριακή. Έτσι, το Nomads από την ερχόμενη εβδομάδα θα προβάλλεται από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη.

Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα των αρχηγών για το έπαθλο. Το έπαθλο για την ομάδα που θα κερδίσει θα είναι ένα χαλαρωτικό μασάζ!

Επίσης, η αρχηγός που θα πάρει το σημερινό έπαθλο, θα κερδίσει και για την ομάδα της τη στιγμή επικοινωνίας, που από εδώ και πέρα θα πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα και θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους με διάφορους τρόπους.

Το σημερινό αγώνισμα του επάθλου είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες θα παίξουν ενάντια στον χρόνο και θα ολοκληρωθεί στις 3 νίκες. Ο καλύτερος χρόνος είναι αυτός που κερδίζει.

Στον πρώτο γύρο οι 2 αρχηγοί θα αγωνιστούν μόνες τους, στον 2ο γύρο θα συνεργαστούν με ένα βοηθό της δικής τους επιλογής και στον 3ο με 2 βοηθούς.

Αν χρειαστούν επόμενοι γύροι η διαδικασία θα επαναληφθεί.

Συγκεκριμένα, οι 3 αρχηγοί θα είναι δεμένες με ένα λάστιχο του μπάντζι και θα πρέπει να καταφέρουν να φτάσουν στους πύργους που βρίσκονται μέσα στη θάλασσα για να φέρουν πίσω τα κομμάτια ενός πάζλ.

Κάθε φορά θα παίρνουν ένα μόνο κομμάτι και θα πρέπει να το πηγαίνουν στο τέρμα, περνώντας μέσα από το εμπόδιο με τα ξύλα.

Στη συνέχεια θα πρέπει να επιστρέψουν ξανά πίσω στους πύργους για να φέρουν το επόμενο κομμάτι.

Το ελαστικό σχοινί που θα φορούν στη μέση τους θα τεντώνεται και θα τις τραβάει πίσω, εμποδίζοντάς τις να φτάσουν εκεί που βρίσκονται τα κομμάτια.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να καταφέρουν να ολοκληρώσουν σωστά το παζλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση