GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα "βόμβα" στο Nomads - Ποιος παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς - ΒΙΝΤΕΟ

Να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads φαίνεται πως αποφάσισε ο Νικόλας Παπαδόπουλος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και τη δυσκολία τ...


Να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads φαίνεται πως αποφάσισε ο Νικόλας Παπαδόπουλος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και τη δυσκολία του να ανταποκριθεί στις δοκιμασίες.

Αυτό ανέφερε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της. Συγκεκριμένα είπε: «Υπάρχει κάτι δυσάρεστο. Οι πληροφορίες λένε ότι έχουμε ακόμα μια αποχώρηση. Ο Νίκος Παπαδόπουλος που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο τραυματίστηκε και μάλλον δεν είναι καλά. Οι πληροφορίες λένε ότι μάλλον αποφασίζει να φύγει από το Nomads και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. Δεν γνωρίζω αν αυτή η αποχώρηση έχει να κάνει καθαρά με ιατρικούς λόγους ή επειδή αισθάνεται ότι τον αντιμετωπίζουν σαν βάρος» είπε η παρουσιάστρια.

Στο αποψινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, που θα καθορίσουν το δεύτερο μονομάχο. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης που έχει λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος που θα αγωνιστεί απέναντι στην Ευαγγελία Πλατανιώτη. Στη συνέχεια θα δούμε τη μονομαχία των δύο υποψηφίων, την αποχώρηση, καθώς και την ανακοίνωση των νέων αρχηγών που θα προταθούν από τον παίκτη που αποχωρεί.

Από τη σημερινή μονομαχία, νικητής θα είναι αυτός που θα κερδίσει και στις 2 δοκιμασίες, ώστε να πάρει τις 2 νίκες. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα έχουμε και τρίτη δοκιμασία για να αναδειχθεί ο νικητής. Ο παίχτης που θα χάσει, θα αποχωρήσει από το Nomads, επιλέγοντας τους αρχηγούς της επόμενης εβδομάδας.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση