GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Playboy κάνει για πρώτη φορά Playmate μια τρανσέξουαλ - ΦΩΤΟ

Λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του Χιου Χέφνερ το Playboy σπάει ένα ακόμα ταμπού φιλοξενώντας στις σελίδες του για πρώτη φορά μια τρανσέ...

Λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του Χιου Χέφνερ το Playboy σπάει ένα ακόμα ταμπού φιλοξενώντας στις σελίδες του για πρώτη φορά μια τρανσέξουαλ Playmate.
Η Ines Rau είναι 26 ετών, από την Γαλλία και έρχεται να ταράξει τα νερά στον χώρο του μόντελινγκ με την εμφάνιση αλλά και την ισχυρή της προσωπικότητα.
H Ines ποζάρει ολόγυμνη για το τεύχος Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2017, το πρώτο μετά τον θάνατο του Χέφνερ. Η 26χρονη είχε φωτογραφηθεί ξανά για το περιοδικό, ωστόσο, αυτή τη φορά έκανε πλήρη φωτογράφιση στις κεντρικές σελίδες του.

Η Rau είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο και έχει περπατήσει στις πιο διάσημες πασαρέλες του κόσμου. Αρχικά έγινε γνωστή ως χορεύτρια για DJ, ακολούθησε το μόντελινγκ, και τώρα ανοίγει, όπως όλα δείχνουν, η πόρτα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.
Η Ines έχει υπερασπιστεί πολλές φορές τα δικαιώματα των διεμφυλικών, ωστόσο, όπως παραδέχτηκε στο Playboy, η ίδια χρειάστηκε αρκετά χρόνια μέχρι να αποδεχθεί τον εαυτό της, αφού από τα 18 έως τα 24 έλεγε ότι ήταν γυναίκα, αποκρύπτοντας ακόμη και από φίλους της ότι είχε γεννηθεί άντρας, ενώ φοβόταν ότι δε θα βρει ποτέ σύντροφο, καθώς θα την θεωρούσαν «παράξενη».


Η ίδια λέει χαρακτηριστικά:
«Είναι σωτήριο να λες την αλήθεια για τον εαυτό σου, είτε πρόκειται για το φύλο σου, είτε για τη σεξουαλικότητα σου, είτε για το οτιδήποτε. Οι άνθρωποι που σας απορρίπτουν δεν σας αξίζουν. Το θέμα δεν είναι να αγαπιέστε από άλλους, το θέμα είναι να αγαπάτε τον εαυτό σας», ενω καταλήγει:
«Είμαι υπέρμαχη οποιουδήποτε φοβάται να είναι ο εαυτός του επειδή τρέμει την κριτική ή την απόρριψη. Θα έπρεπε να παίρνουν δύναμη από την διαφορετικότητά τους και να μην γίνονται αυτό που τους προστάζει η κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση