GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο Στρατούλης στον πρόεδρο των συμβολαιογράφων

Στις καταγγελίες του προέδρου των συμβολαιογράφων ότι οι "συλλογικότητες" ματαιώνουν πλειστηριασμούς ακινήτων μεγάλης αξίας κ...


Στις καταγγελίες του προέδρου των συμβολαιογράφων ότι οι "συλλογικότητες" ματαιώνουν πλειστηριασμούς ακινήτων μεγάλης αξίας και όχι πρώτης κατοικίας απάντησε ο Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.
"Πριν αρχίσει να κουνάει το δάχτυλο στα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και στις συλλογικότητες ο πρόεδρος του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών - Πειραιώς θα πρέπει να απαντήσει σε δύο ζητήματα. Πρώτον, γιατί δεν κάνει γενική συνέλευση που του ζητούν τρία μέλη του διοικητικού συμβουλίου του, με αίτημα να συζητηθεί η απεμπλοκή του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών από τους πλειστηριασμούς και κυρίως από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Δεύτερον, ότι είναι ανεπίτρεπτο ο πρόεδρος του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών - Πειραιώς, όχι μόνο να εμπλέκει ένα ιστορικό σύλλογο σε μία αντιπαράθεση" είπε μεταξύ άλλων το μέλος της Λαϊκής Ενότητας και πρόσθεσε:
"Είναι δυνατόν, να εκθέτει όλο τον ιστορικό αυτό σύλλογο και τους συμβολαιογράφους, παίρνοντας θέση σε αυτή την αντιπαράθεση υπέρ της κυβέρνησης, υπέρ των τραπεζών και υπέρ των κερδοσκοπικών fund... Έξι από τους εννέα συνολικά συμβολαιογραφικούς συλλόγους της χώρας, έχουν πάρει αποφάσεις με γενικές συνελεύσεις τους και να απέχουν από τους συμβατικούς πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία και να μην εμπλακούν στην υπόθεση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών".
"Έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο κίνημα κατά των πλειστηριασμών σε όλη την Ελλάδα. Αυτό ο κίνημα κατά των πλειστηριασμών δρα οργανωμένα, στοχευμένα και επιλέγει να προστατεύσει αποκλειστικά την πρώτη κατοικία των λαϊκών νοικοκυριών και μικρή περιουσία υπερχρεωμένων και καταχρεωμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αγροτών... Πριν από τη συνεδρίαση του Ειρηνοδικείου, την προηγούμενη μέρα γίνεται έρευνα από το κίνημα κατά των πλειστηριασμών στο πινάκιο το οποίο αναρτάται και επιλέγονται τα ακίνητα που θα προστατευτούν" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Στρατούλης και σημείωσε "στην πράξη οι συμβολαιογράφοι συνεννοούνται και το κίνημα, οι συλλογικότητες κατά των πλειστηριασμών συνεννοούνται με τους παριστάμενους συμβολαιογράφους".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση