GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυγενάκης: Η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εγκλωβίζει την ΕΛ.ΑΣ.

Επίθεση στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγεν...


Επίθεση στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Ερωτηθείς τι διαφορετικό θα έκανε μία κυβέρνηση της ΝΔ στον τομέα της ασφάλειας από αυτό που κάνει η σημερινή κυβέρνηση, ο κ. Αυγενάκης απάντησε μεταξύ άλλων ότι "θα εμπιστευτούμε περισσότερο τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, τα οποία απεδείχθη ότι όταν αφήνονται να κάνουν τη δουλειά τους, την κάνουν σωστά, όπως η εξιχνίαση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη στην Κρήτη. Την ίδια ώρα όμως τους εγκλωβίζουν, και αναφέρομαι στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου, σε περιπτώσεις ομάδων όπως του Ρουβίκωνα ή άλλων αντίστοιχων αναρχικών ομάδων που έχουν δημιουργήσει ένα κρατίδιο μέσα στο κέντρο της Αθήνας, στα Εξάρχεια. Έχουμε περιστατικά που οι αστυνομικοί αναγκάζονται να κάνουν τους ταξιτζήδες, τους μεταφορείς αυτών. Έχουμε περιστατικά που τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ αναγκάζονται να κάνουν καθαρά και μόνο τους τροχονόμους σε τέτοιου είδους περιστατικά βίας... Άρα, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και εφαρμογή όλων των κανόνων χωρίς καμία παρέκκλιση".
Σχετικά με τη μαρτυρία του φοιτητή με αναπηρία που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε μεταξύ άλλων "η βία και οι μορφές της έχουν εξελιχθεί στη χώρα και αυτό διότι δεν υπάρχει μόνο η ελληνική κουλτούρα της βίας, αλλά έχει εμπλουτιστεί και με κουλτούρες άλλων χωρών... Έχουμε δηλαδή μία εξέλιξη όλων αυτών των συμμοριών, των ανθρώπων που προκαλούν με μεγάλη άνεση ακόμα και τον θάνατο" και πρόσθεσε:
"Η βία από όπου και εάν προέρχεται πρέπει να παταχθεί και να καταδικαστεί. Η θέση της ΝΔ είναι ότι ο νόμος και η τάξη πρέπει να εφαρμοστεί, οριζόντια για όλους χωρίς αστερίσκους και χωρίς προϋποθέσεις".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση