GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ζαχαριάδης για τη φημολογία περί παραίτησης Μουζάλα

"Εάν ειπώθηκε και καμιά κουβέντα παραπάνω στον λεκτικό διαξιφισμό, αυτό σε καμία περίπτωση δεν συνιστά γεγονός δήλωσης" είπε ...


"Εάν ειπώθηκε και καμιά κουβέντα παραπάνω στον λεκτικό διαξιφισμό, αυτό σε καμία περίπτωση δεν συνιστά γεγονός δήλωσης" είπε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Κώστας Ζαχαριάδης, σχολιάζοντας το ζήτημα που προέκυψε με τον κ. Μουζάλα, ο οποίος υπό την πίεση της κριτικής που δέχθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, έφθασε σε σημείο να προειδοποιήσει ακόμη και με παραίτηση.
Στο ερώτημα εάν υπάρχει θέμα με τον υπουργό Μεταναστευτική Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα ή εάν η κυβέρνηση είναι ικανοποιημένη από τη μέχρι τώρα δράση του συγκεκριμένου υπουργείου, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε μεταξύ άλλων ότι "από χθες το απόγευμα σηκώθηκε ένας αδικαιολόγητος ή δικαιολογημένος επικοινωνιακός θόρυβος αναφορικά με αυτό το ζήτημα. Η ουσία είναι όμως ότι πρόκειται για επικοινωνιακό θόρυβο. Εμείς είχαμε μία ζωντανή συζήτηση στην πολιτική γραμματεία, έτσι συνεδριάζουμε, έτσι συζητάμε, γνωρίζουν όλοι ότι υπάρχουν διαφορετικές πολιτικές αποχρώσεις στο εσωτερικό του κόμματος μας οι οποίες βεβαίως μπορούν να συντίθενται σε ενιαία κατεύθυνση. Δεν λειτουργούμε με απειλές. Τώρα εάν ειπώθηκε και καμιά κουβέντα παραπάνω στον λεκτικό διαξιφισμό, αυτό σε καμία περίπτωση δεν συνιστά γεγονός δήλωσης" και πρόσθεσε:
"Όλοι συμφωνούμε ότι το προσφυγικό είναι ένα πολύ δύσκολο ζήτημα, το οποίο το διαχειριζόμαστε με επάρκεια σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες. Άλλοι είναι περισσότερο ικανοποιημένοι, άλλοι λιγότερο ικανοποιημένοι από αυτή τη διαχείριση".
Αναφερόμενος στο tweet του Θάνου Πλεύρη σχετικά με τη σύλληψη του 29χρονου που κατηγορείται για τα τρομοδέματα με αποδέκτες τους Παπαδήμο, Σόιμπλε και ΔΝΤ, ο κ. Ζαχαριάδης είπε μεταξύ άλλων ότι "μπορώ να σχολιάσω τα πάντα τα οποία προέρχονται από το φάσμα του μπλε στη ΝΔ. Δεν θέλω όμως να σχολιάζω τις προβοκάτσιες, οι οποίες έρχονται από το φάσμα του γκρι... Ο κ. Πλεύρης βιάζεται να βγάλει και δικαστικές αποφάσεις και προκειμένου να κάνει μία επικοινωνιακή επίθεση στην κυβέρνηση ή να πει μία εξυπνάδα οδηγεί σε πάρα πολύ επικίνδυνους συμψηφισμούς, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικό πρόβλημα στο δημόσιο διάλογο και μία αίσθηση αστάθειας".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση