GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης: Συμφέρουσα εθνική επιλογή για τα οπλικά συστήματα

Στη συμφωνία για τα F 16 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νί...


Στη συμφωνία για τα F 16 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Πιστεύω ότι από όσα είδαμε και ακούσαμε χθες, υπήρξαν ισχυρές ρητορικές δεσμεύσεις για το χρέος, για στήριξη της Ελλάδας σε επενδύσεις, ανάπτυξη, σταθερότητα και αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε:
"Ως προς το ζήτημα των οπλικών συστημάτων, επί μήνες διεξάγεται ένας διάλογος σε σχέση με τα F 35 στα οποία η Τουρκία ήδη έχει κάνει μία προπαραγγελία. Άρα, η επιλογή από ότι φαίνεται, η οποία έγινε από το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας αντ αυτού με το ένα συν ένα δισ. από το ελληνικό ταμείο και τα υπόλοιπα μέχρι τα 2,4 από αντισταθμιστικά και από οικονομική βοήθεια δωρεάν, να πάμε για την επόμενη δεκαετία σε επανεξοπλισμό, διότι περί αυτού πρόκειται, και με νέα συστήματα των F 16 είναι μία συμφέρουσα εθνική επιλογή για τα οπλικά συστήματα. Ουδείς μπορεί να την αρνηθεί ανεξαρτήτως οποιασδήποτε άλλου συμψηφισμού".
Στο ερώτημα ποια είναι η ατζέντα της επόμενης μέρας στην οικονομία ο Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι "το θέμα είναι να υπάρξει το κλίμα και για γρήγορο πέρας της τρίτης αξιολόγησης, έτσι ώστε να προετοιμαστεί η τέταρτη, για να είμαστε ειλικρινείς. Δηλαδή, η τελική πριν την έξοδο της χώρας τον Αύγουστο του 2018 και ταυτόχρονα το κλίμα για να υπάρξουν δύο ή τρεις έξοδοι μέχρι τότε της χώρας στις αγορές και για να υπάρξει το λεγόμενο μαξιλαράκι για τη μεταβατική φάση αλλά και το καλό κλίμα για τις επενδύσεις"
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση