GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαζαρίδης: Η χθεσινή ψηφοφορία είναι η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση

Στη χθεσινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου που αφορούσε στη Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αναφέρθηκε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Π...


Στη χθεσινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου που αφορούσε στη Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αναφέρθηκε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Η ΝΔ είναι μία φιλελεύθερη πολιτική δύναμη η οποία αναγνωρίζει την ανάγκη καθιέρωσης της διαδικασίας για τη διόρθωση του καταχωρημένου φύλου. Αυτό είναι ξεκάθαρο... Η κυβέρνηση με τον τρόπο που έφερε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, χωρίς στην ουσία διαβούλευση, το έκανε επιπόλαια και πρόχειρα. Αυτό το οποίο εμείς είπαμε είναι ότι αυτό το νομοσχέδιο δεν είναι φιλελεύθερο ή αριστερό, ήταν ένα κακό νομοσχέδιο. Για αυτό εμείς καταθέσαμε ένα σχέδιο πρότασης νόμου... Ένα κακό νομοσχέδιο δεν το ψηφίζεις" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λαζαρίδης και πρόσθεσε:
"Η κυβέρνηση συνολικά από την όλη διαδικασία βγαίνει τραυματισμένη, γιατί οι απόψεις της είναι σε αντίθεση με τη μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Υπήρξαν πάρα πολλές διαρροές από τον κυβερνητικό σχηματισμό που δείχνει ότι η κυβέρνηση και η κυβερνητική πλειοψηφία βρίσκεται σε αποδρομή, την κρατά μόνο η καρέκλα... Η χθεσινή ψηφοφορία είναι η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση