GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος ΣΕΛΠΕ: Η αγορά θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με πέρυσι

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι θα κινηθεί η αγορά το 2017 ανέφερε στον Realfm 97,8 και τον Μάνο Νιφλή ο πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ Αντώνης Μακρής. ...


Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι θα κινηθεί η αγορά το 2017 ανέφερε στον Realfm 97,8 και τον Μάνο Νιφλή ο πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ Αντώνης Μακρής.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι υπάρχει μια μια κάμψη της κατανάλωσης 3% έως 4% στα γαλακτοκομικά και το ψωμί αλλά στα υπόλοιπα προϊόντα της λιανικής,η αγορά ισορροπεί στα ίδια επίπεδα.
Ο κ.Μακρής τόνισε ότι κατά τα χρόνια της κρίσης η αγορά έχει κάνει « βουτιά» περίπου 50% και πλέον κάνει μικροδιορθώσεις. Όπως είπε « τα τελευταία δυόμισι χρόνια καταγράφηκε μια αναμπουμπούλα στην αγορά τροφίμων ,με μερίδια ν΄αλλάζουν και να διασπείρονται σε όλο το φάσμα της αγοράς».
Ο πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ τόνισε ότι η « η αγορά και η χώρα έχουν συνέχεια δεν μπορεί να υπάρχουν πολιτικές που να κόβονται και να ξεκινούν από την αρχή»
Ο ίδιος προέτρεψε τους καταναλωτές να ελέγχουν με προσοχή τα προϊόντα που αγοράζουν ενώ ανέφερε ότι «η πίεση του καταναλωτή κάνει καλύτερες τις εταιρείες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση