GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Δημήτρης Καμμένος για τα μέλη του Ρουβίκωνα: Να συλληφθούν και να μην αφεθούν μέσα σε μία ώρα

Στην εισβολή του Ρουβίκωνα σε γραφείο γιατρού στο νοσοκομείο 'Ευαγγελισμός' αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων...


Στην εισβολή του Ρουβίκωνα σε γραφείο γιατρού στο νοσοκομείο 'Ευαγγελισμός' αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
"Νομίζω ότι δεν πρέπει να καλύπτεται με στρογγυλές δηλώσεις, η ανομία και η αταξία οποιασδήποτε ομάδας που δρα στην κοινωνία και παίρνει τον νόμο στα χέρια της. Είπα ότι δεν είναι ακτιβιστική ενέργεια αυτό που έγινε χθες στον γιατρό, ήταν φασίζουσα ενέργεια... Έγινε ότι έγινε για το θεαθήναι" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:
"Πρέπει να συλληφθούν και να μην αφεθούν μέσα σε μία ώρα... Συγκάλυψη και συμφωνία με ομάδες ανθρώπων οι οποίες κάνουν έκνομες, παράνομες πράξεις καταδικαστέες από τον ποινικό κώδικα δεν πρέπει να υπάρξει με ένα πολιτικό σύστημα, διότι τότε είναι ένοχο το ίδιο το πολιτικό σύστημα... Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και η αστυνομία να κάνει σοβαρά τη δουλειά της".
Σχετικά με τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι "δεν είναι οι συνεργασίες μίας χρήσης κατά την περίοδο μίας τετραετίας. Διότι στην επόμενη τετραετία όταν θα γίνουν νέες πολιτικές ανακατατάξεις και θα έρθουν νέα προγράμματα θα μπορεί να γίνει το οτιδήποτε, ο μισός ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας θέλει, κάνουν δημόσια δηλώσεις... Δεν μου αρέσει να γίνεται μία τσάμπα πολιτική, εύκολη, χωρίς καμία ευθύνη και κανένα κόστος".
Αναφερόμενος στη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη ότι "οι ψυχοτρόπες ουσίες, ακόμα και η ηρωίνη, πρέπει να είναι νόμιμες, ανάλογα με την επικινδυνότητα τους και πάντα με αυστηρό έλεγχο της πολιτείας, όπως συμβαίνει με τη μορφίνη" ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι "ο κ. Τσιρώνης έχει κάνει για μένα μία δήλωση σχετικά ατυχή, για να δίνουμε παράβολο για τη φούντα στο μπαλκόνι. Το έχουμε πει και δημόσια... Εγώ νομίζω ότι δεν είναι του παρόντος".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση