GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος Ιδιωτικών ΚΤΕΟ: Εγκύκλιος βάζει τέλος στο γύρισμα των χιλιομέτρων

Τις ενέργειες που πραγματοποιεί το υπουργείο Μεταφορών ώστε να μην γυρίζονται τα χιλιόμετρα στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα γνωστοποίησε ...


Τις ενέργειες που πραγματοποιεί το υπουργείο Μεταφορών ώστε να μην γυρίζονται τα χιλιόμετρα στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ κ. Κωνσταντίνος Βήκας μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Μάνο Νιφλή.
Σε αυτό το πλαίσιο το ΥΜΕ μέσα στις επόμενες εβδομάδες μέσω εγκυκλίου ο ιδιοκτήτης κάποιου οχήματος θα μπορεί να λάβει γνώση των χιλιομέτρων που είχε το όχημά του κατά τους προηγούμενους ελέγχους ΚΤΕΟ.
Μάλιστα ξεκαθάρισε πως κάποιος υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να βλέπει με την συναίνεση του πωλητή το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου του οχήματος που τον ενδιαφέρει χωρίς ωστόσο να είναι υποχρεωτικό να το κάνει.
Ο κ. Βήκας επιβεβαίωσε παράλληλα το ρεπορτάζ τουenikonomia.gr σχετικά με το «κόψιμο» από όλα τα ΚΤΕΟ των αυτοκινήτων που έχουν γυρισμένα χιλιόμετρα και μάλιστα στο Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου θα αναγράφεται «Σοβαρή Έλλειψη».
Ακούστε τι δήλωσε στον Realfm 97,8 και το Μάνο Νιφλή ο κ. Κωνσταντίνος Βήκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση