GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πλεύρης για την ανάρτηση του για τον Κοντονή

Διευκρινήσεις έδωσε σχετικά με το tweet του για τον κ. Κοντονή, ο Θάνος Πλεύρης με παρέμβαση του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου σ...


Διευκρινήσεις έδωσε σχετικά με το tweet του για τον κ. Κοντονή, ο Θάνος Πλεύρης με παρέμβαση του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.
"Δεν υπονοώ, ευθέως λέω πράγματα, ο κ. Κοντονής για συγκεκριμένη καταδικασμένη πρωτόδικα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, συγκεκριμένα για την Ηριάννα. Για τη συγκεκριμένη κοπέλα που έχει καταδικαστεί 13 χρόνια πρωτόδικα, δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο Εφετείο, έχει πάρει θέση υπέρ της αποφυλάκισης της, λέγοντας ότι υπάρχουν και στοιχεία στο φάκελο που θα κριθούν στο πενταμελές. Πήρε θέση μόλις απορρίφθηκε η αποφυλάκιση της, την πρώτη φορά, και είπε 'θα ξαναδικάσει το Πενταμελές Εφετείο με άλλη σύνθεση'. Και το Πενταμελές Εφετείο που δίκασε και απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης και προπηλακίστηκαν οι δικαστές, τους έριξαν νερά, πήρε πάλι θέση ότι θα κριθούν οι δικαστές" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πλεύρης και πρόσθεσε:
"Ο κ. Κοντονής έχει ήδη κάνει δήλωση συμπαράστασης για καταδικασμένο άτομο για τρομοκρατία, όχι για συλληφθέντα... Ο καθένας μπορεί να κάνει δήλωση, η ιδιαιτερότητα του κ. Κοντονή και αυτό που θέλω να θίξω με το tweet μου, είναι ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης, δεν νομιμοποιείται σε υποθέσεις που εκκρεμούν στην ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει δήλωση για το οτιδήποτε. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ο συγκεκριμένος υπουργός, ασχέτως εάν είναι καταδικασμένη για τρομοκρατία ή για οποιοδήποτε αδίκημα να ήταν καταδικασμένη, έπρεπε να μένει μακριά από τις υποθέσεις... Η αναφορά που ήθελα να κάνω ήταν σε συνδυασμό με υπόθεση για τρομοκρατία για την οποία έχει πάρει θέση υπέρ της αποφυλάκισης".
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πλεύρης είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: "Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο υπουργός κ. Κοντονής δεν έχει κάνει ακόμα δήλωση συμπαράστασης για τον 29χρονο".

Ακούστε το ηχητικό:

1 σχόλιο

  1. Θα σου ΈΓΡΑΦΑ τι ασθμαίνομε για Εσένα και όλους εσάς γεννήματα ΦΑΣΙΣΤΩΝ Αν ήμουν σε δημοκρατική χώρα όπως το ΙΣΡΑΉΛ...Έχω παιδί επικουρικό ΙΑΤΡΌ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΗΡΆΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ και μου είπε σήμερα ΟΤΙ ο φασίστας οι αρχηγοί σας ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΜΗΤΟΤΑΚΗΣ ζήτησαν ανα μπει επίτροπος ώστε να μπλοκάρει ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ σε ιατρικό, νοσηλευτικό και υπόλοιπο προσωπικό ΏΣΤΕ να τους κάνουν να τα παρατήσουν και να φύγουν ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΈΧΟΜΕ ΚΆΨΕΙ ΑΚΌΜΑ το στρώματα που κοιμάστε ελεεινοί νέοναζιστές..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση