GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξιάδης: Δεν βγαίνει αλλά...

«Έχουμε αγκυλώσεις και πιέσεις σε μία επιμονή για αύξηση συγκεκριμένων φορολογιών, οι οποίες πολλές φορές δεν έχουν αποτέλεσμα», δήλωσε...


«Έχουμε αγκυλώσεις και πιέσεις σε μία επιμονή για αύξηση συγκεκριμένων φορολογιών, οι οποίες πολλές φορές δεν έχουν αποτέλεσμα», δήλωσε, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου, ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Τρύφων Αλεξιάδης , αναφερόμενος στους δανειστές.
Κληθείς να απαντήσει για το αν βγαίνει ο λογαριασμός των νέων φορολογικών μέτρων, ο κ. Αλεξιάδης σημείωσε: «Σε καμία περίπτωση δεν βγαίνει. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, το έχουμε πει όλοι. Είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθούμε μία φορολογική πολιτική, είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε συγκεκριμένα μέτρα τα οποία ήρθαν μέσα από μία διαδικασία που ξεκίνησε από το '15 μέχρι σήμερα και επειδή πρέπει εμείς πολύ συχνά να απολογηθούμε για συγκεκριμένες φορολογικές διατάξεις, θέλω να πω με σαφήνεια ότι εμείς δεν υπερασπιζόμαστε αυτό το άδικο, αναποτελεσματικό και πολλές φορές περίεργο στις ρυθμίσεις φορολογικό σύστημα».
Αναφερόμενος στην πολυαναμενόμενη ρύθμιση των 120 δόσεων, ο κ. Αλεξιάδης ανέφερε: «για τη ρύθμιση των 120 δόσεων περιμένουμε από το Υπουργείο Εργασίας και το Υπουργείο Οικονομικών να οριστικοποιηθούν οι διαδικασίες και να βγουν οι αποφάσεις για να μπορούν να ενταχθούν στις 120 δόσεις συγκεκριμένες κατηγορίες χρεών. Αυτές, δηλαδή, που δεν μπορούν να μπουν στον εξωδικαστικό μηχανισμό ή στον νόμο Κατσέλη».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση