Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017

  Η Πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου


  Στην αντίδραση της Εκκλησίας για το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, Μαρίνα Γαλανού, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
  "Η Εκκλησία αναφέρεται στο ποίμνιο της, η Πολιτεία όμως οφείλει να τηρεί το κράτος δικαίου χωρίς διακρίσεις, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. Γίνεται μία παρανόηση, συγχέοντας την ομοφυλοφιλία με τους τρανς ανθρώπους, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ομοφυλόφιλους αλλά με τρανς ανθρώπους και δεν έχει να κάνει με τη σεξουαλικότητα" είπε μεταξύ άλλων η κ. Γαλανού και πρόσθεσε:
  "Ίσως σκοπίμως θέλουν και κάποιοι εκπρόσωποι, είτε πολιτικοί είτε και της Εκκλησίας, να πηγαίνουν εκεί το ζήτημα".
  Ερωτηθείσα για το θέμα που έχει προκύψει με την ηλικία μετά την οποία θα μπορεί ένα άτομο να αλλάξει την ταυτότητα του η Πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών απάντησε μεταξύ άλλων ότι "έχει δημιουργηθεί ένας ντόρος σε σχέση με τα ανήλικα πρόσωπα. Ο νόμος αυτό το διασφαλίζει και το διασφαλίζει από μία σειρά προϋποθέσεων".
  Ακούστε το ηχητικό:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Η Πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου Rating: 5 Reviewed By: Press- gr