GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρύτανης του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας: Μου έστειλαν απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής μου

Συγκλονίζει η καταγγελία του πρύτανη του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας Αχιλλέα Ζαπράνη στον Realfm 97,8 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τ...


Συγκλονίζει η καταγγελία του πρύτανη του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας Αχιλλέα Ζαπράνη στον Realfm 97,8 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Στραβελάκη ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής του.
«Μόλις χθες πήρα απειλητικά μηνύματα στο messenger που λένε ότι "θα πεθάνεις" και με βωμολοχίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με το βίντεο που τον απεικονίζει να δείχνει το πορτοφόλι του για να απαντήσει σε φοιτήτρια, η οποία διαμαρτυρόταν για τα προβλήματα σίτισης, ο Πρύτανης του ΠΑΜΑΚ σημείωσε: «Ήταν η 30η φορά που έθεταν το ζήτημα και έκαναν πως δεν καταλαβαίνουν. Ήθελα να τους πω πως δεν ήταν δικό μου θέμα».
Αναφορικά με την αφίσα που τοιχοκολλήθηκε και τον παρουσιάζει ως Χίτλερ, ο κ. Ζαπράνης υποστήριξε ότι προϋπήρχε του επεισοδίου με τους φοιτητές. «Προέρχονται από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, δεν έχουν καμία σχέση με τη γενική συνέλευση, εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους, κάνοντας επαναστατική γυμναστική», τόνισε μεταξύ άλλων.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση