GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Απ. Δοξιάδης για τον ξυλοδαρμό φοιτητή ΑμΕΑ: Ο Πρύτανης έπρεπε να αντιδράσει και να τιμήσει τον όρκο του

Λάβρος κατά της στάσης του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ο γνωστός συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης , μιλώντας στο κεντρικό...


Λάβρος κατά της στάσης του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ο γνωστός συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη, για το περιστατικό ξυλοδαρμού φοιτητή με αναπηρία.
Ο γνωστός συγγραφέας, τόνισε ότι ο νόμος δίνει τη δυνατότητα στον Πρύτανη να ειδοποιήσει την αστυνομία και πρέπει «Να τιμήσει τον όρκο του».
Αποκάλυψε επίσης ότι παλαιότερα είχε κληθεί να μιλήσει σε εκδήλωση αλλά «με προειδοποίησαν ότι θα με χτυπήσουν και αναγκάστηκα να μην συμμετάσχω μετά από εκκλήσεις των διοργανωτών».
Να σημειωθεί ότι ο κ. Δοξιάδης απέστειλε ανοιχτή επιστολή στον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό φοιτητή, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Παρά την απουσία έγκαιρης, αποτρεπτικής ενέργειας, θα περιμέναμε κατόπιν κάποια επίσημη αντίδρασή σας, με σκοπό έστω εκ των υστέρων να διερευνηθούν οι συνθήκες του αποτρόπαιου περιστατικού, και ει δυνατόν να εντοπισθούν οι δράστες, οι οποίοι άλλωστε, κατά πολλές ενδείξεις, δεν ήταν καν φοιτητές του πανεπιστημίου σας», προσθέτοντας: «Αφού δεν τα κάνατε για την αποτροπή του συγκεκριμένου περιστατικού βίας, πριν ή κατά τη διάρκεια της διάπραξής του, θα κάνετε κάτι για τη διαλεύκανση και την τιμωρία της πράξης, και κυρίως την αποφυγή παρομοίων πράξεων στο μέλλον σχετικά με τις οποίες από ότι έμαθα ήδη υπάρχουν δημόσιες απειλές;»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση