GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Times για Καμμένο: Ο λογαριασμός του ξενοδοχείου στο Λονδίνο οδηγεί σε κρίση την Ελλάδα

Υπό τον τίτλο: "Ο λογαριασμός του ξενοδοχείου στο Λονδίνο οδηγεί σε κρίση την Ελλάδα", οι Times φιλοξενούν άρθρο για την υπόθ...


Υπό τον τίτλο: "Ο λογαριασμός του ξενοδοχείου στο Λονδίνο οδηγεί σε κρίση την Ελλάδα", οι Times φιλοξενούν άρθρο για την υπόθεση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του Λονδίνου είναι στο επίκεντρο σκανδάλου που απειλεί να "ρίξει" την ελληνική κυβέρνηση.
Το δημοσίευμα τονίζει πως η αντιπολίτευση κάλεσε τον κ. Καμμένο να παραιτηθεί, σημειώνοντας ότι τα αντίγραφα δείχνουν ότι ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πλήρωσε με μετρητά, αλλά ανέφερε ως διεύθυνση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Στο άρθρο φιλοξενούνται δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο ως "επικό ψεύτη", καθώς και του Σταύρου Θεοδωράκη που ζήτησε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να παραιτηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση