GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχασε το... άχαστο και έγινε viral - ΒΙΝΤΕΟ

Έχουμε δει ακόμη και μεγάλους ποδοσφαιριστές να χάνουν τα... άχαστα, αλλά το γκολ που έχασε ο επιθετικός Ντένις Φαν Ντούινεν της Harkema...


Έχουμε δει ακόμη και μεγάλους ποδοσφαιριστές να χάνουν τα... άχαστα, αλλά το γκολ που έχασε ο επιθετικός Ντένις Φαν Ντούινεν της Harkemase Boys στον αγώνα με την SV Capelle για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας στην Ολλανδία ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της ομάδας του, ο 20χρονος επιθετικός ξεπέρασε έναν αμυντικό, κέρδισε την κόντρα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και είχε όλη του την άνεση να στείλει τη μπάλα στην κενή εστία. Προς γενική έκπληξη, όμως...κατάφερε να αστοχήσει στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φαν Ντούινεν αποδείχθηκε μοιραίος για την Harkemase Boys, καθώς η SV Capelle με γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 2-3 και πήρε τη νίκη.

Δείτε την τεράστια χαμένη ευκαιρία που έγινε δικαιολογημένα viral. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση