GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με απώλειες

Με απώλειες έκλεισε η Wall Street σήμερα, καθώς τα κέρδη της Microsoft και άλλων τεχνολογικών εταιρειών δεν μπόρεσαν να αντισταθμίσουν τ...


Με απώλειες έκλεισε η Wall Street σήμερα, καθώς τα κέρδη της Microsoft και άλλων τεχνολογικών εταιρειών δεν μπόρεσαν να αντισταθμίσουν τις απώλειες της Medtronic και άλλων μετοχών του κλάδου υγείας.

Ο Dow Jones υποχώρησε 0,06% στις 22.761,14 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν απώλειες 0,18% και 0,16%, αντίστοιχα.

Ο S&P 500 επιβαρύνθηκε από την πτώση 3,6% της Medtronic, καθώς η εταιρεία κατασκευής ιατρικών μηχανημάτων προειδοποίησε ότι τα τριμηνιαία κέρδη της θα επηρεασθούν μετά το πλήγμα που προκάλεσε ο τυφώνας Μαρία στη δραστηριότητά της στο Πουέρτο Ρίκο.

Ο S&P έχει σημειώσει άνοδο 14% το 2017, ενισχυμένος από τα ισχυρά εταιρικά κέρδη και τις προσδοκίες ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα μειώσει τους συντελεστές εταιρικής φορολογίας.

Οι ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου θα ξεκινήσουν την Πέμπτη με τις τράπεζες JP Morgan και η Citigroup. Οι επενδυτές περιμένουν τα αποτελέσματα αυτά, αναζητώντας ισχυρή αύξηση κερδών που θα δικαιολογεί τις υψηλές αποτιμήσεις των μετοχών.

Συνολικά, τα κέρδη των εταιρειών του S&P εκτιμάται ότι έχουν αυξηθεί 4,8% στο τρίτο τρίμηνο, σύμφωνα με την Thomson Reuters μετά από διψήφιο ποσοστό αύξησης στα δύο πρώτα τρίμηνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση