GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street - Έκλεισε ανοδικά με αιχμή τις τραπεζικές μετοχές

Μία ακόμη ανοδική συνεδρίαση ήταν η σημερινή της Wall Street, καθώς οι τραπεζικές μετοχές ανέκαμψαν από τις απώλειες της περασμένης εβδο...


Μία ακόμη ανοδική συνεδρίαση ήταν η σημερινή της Wall Street, καθώς οι τραπεζικές μετοχές ανέκαμψαν από τις απώλειες της περασμένης εβδομάδας και η αύξηση των τιμών του πετρελαίου έδωσε ώθηση στις ενεργειακές μετοχές.

Ο Dow Jones αυξήθηκε 0,37% στις 22.956,81 μονάδες, πλησιάζοντας το ορόσημο των 23.000 μονάδων, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν κέρδη 0,17% και 0,28%, αντίστοιχα.

Η μετοχή της JPMorgan σημείωνε κέρδη 2,1% και της Bank of America 1,8%, μετά την άνοδο των αποδόσεων των ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου, η οποία ωφελεί τις τράπεζες. Ο χρηματοπιστωτικός δείκτης του S&P κατέγραφε άνοδο 0,5%.

Η μετοχή της Apple σημείωνε κέρδη 1,6% μετά τις αισιόδοξες δηλώσεις χρηματιστηριακής εταιρείας για την κατασκευάστρια των iPhone, ενώ ο ενεργειακός δείκτης σημείωνε άνοδο 0,2%.

Ο S&P καταγράφει άνοδο 14% από την αρχή του έτους και οι επενδυτές προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις σχετικά υψηλές αποτιμήσεις με τα κέρδη των εταιρειών.

Η αμερικανική Γερουσία επιχειρεί να περάσει αυτή την εβδομάδα ένα δικομματικό σχέδιο για τον προϋπολογισμό που θα έδινε κατεύθυνση για την πορεία των δημόσιων δαπανών.

Πηγή ρεπορτάζ: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση