GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με κέρδη μετά την ψήφιση του αμερικανικού προϋπολογισμού

Ανοδικά έκλεισε ηWall Street, μετά την έγκριση του προϋπολογισμού από τη Γερουσία, που αναπτέρωσε τις ελπίδες ότι το νομοσχέδιο φορολογι...


Ανοδικά έκλεισε ηWall Street, μετά την έγκριση του προϋπολογισμού από τη Γερουσία, που αναπτέρωσε τις ελπίδες ότι το νομοσχέδιο φορολογικών ελαφρύνσεων του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα προχωρήσει. Ο Dow Jones αυξήθηκε 0,7%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν κέρδη 0,5% και 0,4%, αντίστοιχα.

Η έγκριση από τη Γερουσία χθες βράδυ του σχεδίου προϋπολογισμού για το 2018 μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για την ψήφιση του φορολογικού πακέτου από τους Ρεπουμπλικάνους, χωρίς τη στήριξη των Δημοκρατικών.

Ο S&P 500 και ο Dow Jones, που αυξήθηκε πάνω από τις 23.000 μονάδες μέσα στην εβδομάδα, κατέγραψαν κέρδη για έκτη συνεχόμενη εβδομάδα και ο Nasdaq για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα.

Ο τραπεζικός δείκτης του S&P σημείωνε άνοδο 1,1%, καταγράφοντας την καλύτερη επίδοση από τους 11 κλαδικούς δείκτες.

Από τις 88 εταιρείες του S&P, που έχουν ανακοινώσει αποτελέσματα τρίτου τριμήνου, πάνω από τις 70 έχουν υπερβεί τις προσδοκίες για τα κέρδη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση