GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΤ1: Στους 24 οι νεκροί από τη θεομηνία

Στους 24 έχει αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών από την θεομηνία στην δυτική Αττική, καθώς το πρωί εντοπίστηκε η σορός του τελευταίου καταγεγ...


Στους 24 έχει αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών από την θεομηνία στην δυτική Αττική, καθώς το πρωί εντοπίστηκε η σορός του τελευταίου καταγεγραμμένου ως αγνοουμένου από τις φονικές πλημμύρες.

Το άψυχο κορμί του βρέθηκε κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας, «σκεπασμένο» από λάσπες και φερτά υλικά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο και εκεί αναγνωρίστηκε από τους οικείους του ότι πρόκειται για τον 70χρονο κυνηγό, Χρήστο Γεωργακόπουλο.

Στην ίδια περιοχή είχαν εντοπιστεί οι σοροί ακόμα τριών θυμάτων , ενώ οι έρευνες για τον 70χρονο είχαν επεκταθεί μέχρι την περιοχή του Ασπροπύργου.

Κατέληξαν δύο νοσηλευόμενοι

Την ίδια ώρα γινόταν γνωστό ότι τα τελευταία 24ώρα είχαν χάσει την ζωή τους ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι είχαν μεταφερθεί σε νοσοκομεία την ημέρα της θεομηνίας.

Η ηλικιωμένη, νοσηλευόταν στο Θριάσιο από τις 15 Νοεμβρίου, οπότε και είχε κινδυνέψει να πνιγεί μέσα στο σπίτι της, από τα νερά που πλημμύρισαν το διαμέρισμα, στην Μάνδρα. Η άτυχη 83χρονη νοσηλευόταν όλες αυτές τις ημέρες στην Εντατική Μονάδα του Θριάσιου.

Ο 70χρονος είναι επισήμως ο τελευταίος άνθρωπος που αναζητείτο, μετά τη θεομηνία, καθώς έχουν εκφραστεί φόβοι ότι ενδέχεται να υπάρχουν αγνοούμενοι μετανάστες τους οποίους κανένας δεν αναζητεί. Η τοπική κοινότητα των Πακιστανών της Μάνδρας πάντως, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν αγνοούμενα μέλη της.

Το μοιραίο επήλθε τις τελευταίες ημέρες ακόμη για έναν κάτοικο Μάνδρας, τον 73χρονο Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο την ημέρα της θεομηνίας.

Μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου υπεβλήθη σε επέμβαση, όμως δεν κατόρθωσε να κρατηθεί στην ζωή, αυξάνοντας έτσι σε 24 τα θύματα από την φονική κακοκαιρία που έπληξε τη δυτική Αττική.

Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση