GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωράκης: Ακόμα κι αν εκλεγώ με συμμετοχή 100.000 πολιτών θα είναι αποτυχία - ΒΙΝΤΕΟ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ερωτώμενος για τη συμμετοχή που αναμένει στις επερχόμενες εκλογές για την Κεντροαριστερά ...


Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ερωτώμενος για τη συμμετοχή που αναμένει στις επερχόμενες εκλογές για την Κεντροαριστερά απάντησε πως: "Έχω αντικρουόμενες αντιδράσεις. Δηλαδή, εάν μου πεις ότι ψήφισαν 300.000 και είσαι πρώτος, γιατί οι στατιστικές λένε ότι όσο περισσότεροι ψηφίσουν, τόσο περισσότερο ανεβαίνει το ποσοστό μου, θα πω μπράβο. Και αν μου πεις, ψήφισαν 80.000 και είσαι τέταρτος... Εγώ βάζω τον πήχη στις 200.000. Κάτω από αυτό το νούμερο θα θεωρηθεί ήττα. Και το λέω ακόμα και για εμένα".

Ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πρόσθεσε: "Θεωρώ ότι, ακόμα και αν εκλεγώ με συμμετοχή 100.000 - 150.000 είναι μία αποτυχία μας, γιατί σημασία δεν είναι να ενωθούμε να διασώσουμε τις καρέκλες μας. Σημασία έχει να ενωθούμε, να πολλαπλασιαστούμε και να δώσουμε λύσεις".

Όσο για την αντιπαράθεσή του με τον Πάνο Καμμένο, ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε πως: "Έχει πει τέρατα ο κ.Καμμένος για μένα. Θα καταθέσω μήνυση και αγωγή εναντίον του. Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει".

Όσο για την αποζημίωση που θα απαιτήσει, ο κ. Θεοδωράκης απάντησε: "Θα το δούμε από Δευτέρα-Τρίτη που θα κατατεθεί, 300.000 ευρώ, όσο επιβάλλει ο νόμος να είναι ένα δικαστήριο καλό, πολυμελές".

"Είναι υπουργός της κυβέρνησης. Οι υπουργοί του κ.Τσίπρα παίζουν στο twitter και βρίζουν αντιπάλους. Ο πρωθυπουργός τι έχει να πει για αυτό", διερωτήθηκε ο κ. Θεοδωράκης.

Δείτε το απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση