GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο «σφυρί» 1.000 προσωπικά αντικείμενα διασημοτήτων

Χειρόγραφοι στίχοι του Μπομπ Ντίλαν και του Μάικλ Τζάκσον, αλλά και το αυθεντικό πιστοποιητικό θανάτου του ράπερ Τουπάκ είναι μερικά από...


Χειρόγραφοι στίχοι του Μπομπ Ντίλαν και του Μάικλ Τζάκσον, αλλά και το αυθεντικό πιστοποιητικό θανάτου του ράπερ Τουπάκ είναι μερικά από τα περισσότερα από 1.000 αναμνηστικά αντικείμενα διασημοτήτων που διατίθενται προς πώληση.

«Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό λόγω του μυστηρίου που περιβάλλει τον θάνατό του», δήλωσε ο Πίτερ Σίγκελ, πρόεδρος του οίκου δημοπρασιών Gotta Have Rock and Roll, παρουσιάζοντας το αυθεντικό πιστοποιητικό θανάτου του Τουπάκ Σακούρ του 1986.

«Γνωρίζετε ποιος τον σκότωσε…άρα πιστεύουμε ότι μπορεί να πιάσει πολλά λεφτά».

Προς πώληση διατίθενται και αρκετές δεκάδες επιστολές που έγραψε ο Σακούρ ενώ βρισκόταν στη φυλακή προς ένα φίλο του.

Οι χειρόγραφοι στίχοι που πωλούνται είναι αυτοί του "Like A Rolling Stone" που πρωτοκυκλοφόρησε ο Ντίλαν τη δεκαετία του 1960 και το "Billie Jean" του Τζάκσον του 1982.

Στα αντικείμενα της δημοπρασίας περιλαμβάνεται ένα ανθρώπινο κρανίο που έχει υπογράψει ο σουρεαλιστής καλλιτέχνης Σαλβαντόρ Νταλί.

«Υπάρχει πολύ ενδιαφέρον για την κουλτούρα της ποπ και ο κόσμος θέλει ένα κομμάτι της, ιδιαίτερα από έναν αγαπημένο καλλιτέχνη», δήλωσε ο Σίγκελ.

Οι εκτιμώμενες τιμές των αντικειμένων κυμαίνονται από αρκετές εκατοντάδες δολάρια έως δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Η δημοπρασία θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση